走得好急

鹽水
|
點解會走得咁急?

三點二十六分護士最後一次篤手指驗血糖,仲一切正常,咩事都冇,三十八分就話冇左心跳,最後救唔番。

係響醫院,唔係響街

係唔係真係可以走得咁急?
咩可以令一個人走得咁急??
野人好索子
|
樓主保重
鹽水
|
冇事冇事
想知點解姐
YY1101
|
保重
mctl1995
|
鹽水 發表於 18-11-18 13:10
點解會走得咁急?

三點二十六分護士最後一次篤手指驗血糖,仲一切正常,咩事都冇,三十八分就話冇左心跳, ...

唔知逝者本身有咩病,好難答到你,樓主保重。
cattz288
|
鹽水 發表於 18-11-18 13:13
冇事冇事
想知點解姐

係咪有併發症?
sochui
|
鹽水 發表於 18-11-18 13:13
冇事冇事
想知點解姐

什麼事入院
鹽水
|
都一段時間啦,不過仲係唔明
鹽水
|
回覆 sochui 的帖子

發燒,好似話血有菌
ninachu
|
鹽水 發表於 18-11-18 13:10
點解會走得咁急?

三點二十六分護士最後一次篤手指驗血糖,仲一切正常,咩事都冇,三十八分就話冇左心跳, ...

節衰順變,保重
鹽水
|
入院仲行得走得,住左幾日,仲話好轉緊,退緊燒,驗血指數好左,十幾分鐘就走左,有咩可以令一個人走得咁快?
ChloeMa
|
醫院應該會解釋死因
CMMANDY
|

記得爸爸心臟有事, 個輪空氣污染指數高, 入左院住深切治療部, 最近姑娘的位置, 約住左一星期, 轉回去普通病房, 在轉上房時的升降機中, 突然......., 經搶救亦無效

樓主, 保重
紫翹
|
鹽水 發表於 18-11-18 13:16

發燒,好似話血有菌

血有菌可以致败血病,器官衰竭好快架

我爸試過,入icu, 两個醫生叫我地有心理凖備!不过佢宜家還安好
KLLP
|
保重。
油麥麥
|
RIP,釋懷!走得急唔使受太長痛楚
cattz288
|
鹽水 發表於 18-11-18 13:20
入院仲行得走得,住左幾日,仲話好轉緊,退緊燒,驗血指數好左,十幾分鐘就走左,有咩可以令一個人走得咁快 ...

血有菌係好可怕! 去左心臟變心肌炎, 樓主節哀
HoshiSora
|
鹽水 發表於 18-11-18 13:16

發燒,好似話血有菌

血有菌,可大可小的⋯⋯
四眼雞丁
|
我十月頭有細菌入血,有燒唔停,搶救個款~好彩個E 生認得我好。。努力搶救。。咩住機上病房,有時D野認彩數,因為入左血好大機會入心
syne403    發表於 18-11-18 20:15
i_jdg    發表於 18-11-18 15:45
christinefh
|
四眼雞丁 發表於 18-11-18 13:33
我十月頭有細菌入血,有燒唔停,搶救個款~好彩個E 生認得我好。。努力搶救。。咩住機上病房,有時D野認彩數 ...

保重