惠英紅好靚呀

bmuimami
|

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cinda72.
|
佢係越成熟越靚
後生時,同期太多靚女,而佢個樣又偏成熟,突出唔到
但年紀大左,同期美女見白頭,但佢又保養到喎,彈番出黎,簡直係2400長途馬,鬥耐力,留前鬥後,win左
tsung
|
又靚又有韻味
露比EE
|
bmuimami 發表於 18-11-18 13:48

後生時角子面唔好睇,但依加keep住fit&天然,真係冇得輸,靚過大美人李嘉x,等等果啲人工美女
wcpcelia    發表於 18-11-18 19:36
KKKKit
|
高貴大方,十分有女人味
macpig    發表於 18-11-18 15:47
beauty
|
好靚!!!
pinky-peach
|
越黎越有女人味,有韻味
bmuimami
|
cinda72. 發表於 18-11-18 13:53
佢係越成熟越靚
但年紀大左,同期美女見白頭,但佢又保 ...

係呀我都覺得佢上咗年紀重吸引過以前
sunnygirl
|

Waiwai11
|
明艷照人
blue02
|
cinda72. 發表於 18-11-18 13:53
佢係越成熟越靚
但年紀大左,同期美女見白頭,但佢又保 ...

顧美華65歲, 又係keep得好好 ,雖然冇惠英紅咁靚 , 但係琴日睇明報週刋, 真係唔相信佢有65歲 , 又, 我覺得蕭芳芳嘅風采、 高貴、 同壓場感 ,唔輸蝕過 外國嘅 殿堂級女星 , charm到極
fannymama123
|
佢成幾年好似好多獎拎。。。連個人都靚晒sharp 好多
opl2
|
佢真係靚左好多
fawong
|
靚, 最鐘意佢攞勳章果日, 個粧好精神, 件綠色裙又夠sharp
bik1229
|
fannymama123 發表於 18-11-18 14:31
佢成幾年好似好多獎拎。。。連個人都靚晒sharp 好多

一直都與獎項有緣,第一屆已經囉女主角。
kck811
|
年紀愈大愈正
worthy
|
bmuimami 發表於 18-11-18 13:48

非常靚
bmuimami
|
blue02 發表於 18-11-18 14:31
顧美華65歲, 又係keep得好好 ,雖然冇惠英紅咁靚 , 但係琴日睇明報週刋, 真係唔相信佢有65歲 , 又, 我覺得 ...

芳芳姐我都好喜歡
bmuimami
|
fawong 發表於 18-11-18 14:34
靚, 最鐘意佢攞勳章果日, 個粧好精神, 件綠色裙又夠sharp

係呀係呀好得體
chichiho
|
佢應該有醫學美容
我經常見到佢,早排塊面仲係好皺,眼皮垂
不過呢張相好靚