邊度有噴鞋用防水噴霧

無話可說
|
阿仔話想買枝,咁隻波鞋唔使濕腳,有無用架?請問邊度有呢?
siufcat
|
無話可說 發表於 18-11-18 14:24

馬拉松/gigasport
wcpcelia    發表於 18-11-18 19:33
ninachu
|

波鞋店舖一定有賣,另外淘寶大把
|
見西九紅蘋果商場七樓格仔舖有
無話可說
|
ninachu 發表於 18-11-18 14:29
波鞋店舖一定有賣,另外淘寶大把

淘寶有無介紹呀?
ninachu
|
無話可說 發表於 18-11-18 14:55
淘寶有無介紹呀?

我自己喺賣波鞋舖頭買,冇得介紹呀
淘宝揾到呢款,比你參考下
【SupBro鞋子鞋面防水喷雾剂纳米防尘小白鞋清洗剂防污球鞋防脏喷雾】https://m.tb.cn/h.3O3oKdN?sm=9d3763 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥8w6yb96sTzw¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Mnbvcxdsa
|
馬拉松,永安
無話可說
|
ninachu 發表於 18-11-18 14:56

我自己喺賣波鞋舖頭買,冇得介紹呀

唔該晒,我考慮下先
apelok
|
屋村啲運動舖都有
bata
|

我岩岩買左呢款,英國出,宜家再88折,新客戶$450減$100,滿$200 可以揀circle k 免運費

laalaap
|
永安
wowobibi
|
catalog都有
tsung
|
一般賣波鞋嘅舖頭都可以買到
星仔媽媽
|
永安有,喺賣鞋果層的收銀位,$99。

ikokam
|
SNEAKER納米 鞋類防水噴霧劑 ,有5支,現貨要的可以PM我
Davidchi
|
有冇防汚?
KWHeidi
|
c.p.u.都有