想分享下打完Ellanse少女針自生膠原填充

KimKam
|

本人想分享下,我填了太陽穴、法令紋 效果都幾滿意!
因為生完小朋友 膠原蛋白流失得好快 塊面望落都無以前甘飽滿 而且法令紋凹陷既問題特別顯老 所以一直想打透明質酸同童顏針。打之前做過資料搜集,發現左呢隻針、竟然可以擁有透明質酸同童顏針既效果!即時填充同埋持續激活膠原蛋白bb。而且作為媽媽既都知 已經無咩時間打扮美容 而少女針可以keep到一年或以上 另外 點解我會選擇少女針。。因為透明質酸可以做到我想要既即時填充 但維持得吾耐 始終系水分子 容易吸收,而童顏針做到我想要既膠原蛋白 但做吾到即時填充 而且效果慢。。所以我最後揀左ellanse少女針

abe123
|
你好樓主!請問你打左幾多吖?幾錢?
alice813
|
KimKam 發表於 18-11-18 14:38
因為生完小朋友 膠原蛋白流失得好 ...

請問你打左幾ml及多少錢呀?thx
KimKam
|
abe123 發表於 18-11-19 23:48
你好樓主!請問你打左幾多吖?幾錢?

打左4ml都系$1xxxx
KimKam
|
alice813 發表於 18-11-20 17:02
請問你打左幾ml及多少錢呀?thx

打左4ml~$1xxxx
alice813
|
KimKam 發表於 18-11-21 02:50
打左4ml~$1xxxx

請問你打完覺得自然嗎?請問可以比資料我嗎?thx
HITOMI
|
回覆 KimKam 的帖子

打完會瘀腫嗎?
Ryan寶寶
|
ellanse填凹陷位係唔錯,但如果想自然d生番自己嘅膠原蛋白,sculptra都係幾好嘅選擇,畢竟佢有FDA認證,同埋生番嘅係自己嘅膠原,唔係外來填充物
Viviancheung319
|

樓主你好,請問你係邊度打?可以pm話我知嗎,謝謝。
lsybi
|

樓主係邊打?可介紹? 謝謝
KimKam
|
HITOMI 發表於 18-11-21 13:40

打完會瘀腫嗎?

Ellanse本身比較容易腫、幾日就會消腫了。
maeeietam
|
KimKam 發表於 18-11-21 02:48
打左4ml都系$1xxxx
邊間?
avril19
|
4ml係last幾耐?
KimKam
|
avril19 發表於 18-12-1 02:54
4ml係last幾耐?

我打M keep兩年~但你預1年幾
KimKam
|
maeeietam 發表於 18-12-1 01:19
邊間?

我問藥劑師朋友拎完再打,外國寄返黎 所以平好多
KimKam
|
lsybi 發表於 18-11-22 04:00
樓主係邊打?可介紹? 謝謝

我朋友做藥劑師,pm你
KimKam
|
Viviancheung319 發表於 18-11-21 19:15
樓主你好,請問你係邊度打?可以pm話我知嗎,謝謝。

已pm
honeycrystal
|

你搵邊個幫你打?一直覺得打針呢d嘢安全起見都係去診所或者大型美容中心搵專業醫生打
美子媽媽
|
即係你自己打?定醫生幫你打?我朋友話比知Ellanse個盒有QR code,自己一do就知道係咪正貨同真貨😊少少分享!