現在如何pm 其他JM?

billiken
|
對不起有點低能,但唔知點解而家搵唔到掣PM 個post 個樓主,有冇好心Jm 指點下?
c.vieri
|
點對方個名,之後係右上角就見面
crystal媽咪
|
billiken 發表於 18-11-18 14:56
對不起有點低能,但唔知點解而家搵唔到掣PM 個post 個樓主,有冇好心Jm 指點下?
...

你而家ok未?pm到未?
你用手機好簡單,你撳咗個人名。右上角有(發私訊)就可以send畀佢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tsung
|
crystal媽咪 發表於 18-11-18 15:23
你用手機好簡單,你撳咗個人名。右上角有(發私訊)就可以send畀佢

billiken
|
c.vieri 發表於 18-11-18 15:01
點對方個名,之後係右上角就見面

我就係發覺點唔到名⋯
billiken
|

我記得以前可以點jm 個名, 但唔知點解而家點極都冇反應,所以我後尾發現要去search JM個名,然後先去到你個畫面再pm ,是否得我不能夠點Jm 個名?
crystal媽咪
|
billiken 發表於 18-11-19 20:16
我記得以前可以點jm 個名, 但唔知點解而家點極都冇反應,所以我後尾發現要去search JM個名,然後先去到你 ...

你用手機喎!!你試下點我個名,右上角咪可以pm我
crystal媽咪
|
billiken 發表於 18-11-19 20:16
我記得以前可以點jm 個名, 但唔知點解而家點極都冇反應,所以我後尾發現要去search JM個名,然後先去到你 ...

喺我回覆(水晶宮)上面個名喎
billiken
|

是否點這裡?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
crystal媽咪
|
billiken 發表於 18-11-19 20:21
是否點這裡?

點我幅相,旁邊個名
billiken
|
crystal媽咪 發表於 18-11-19 20:21
點我幅相,旁邊個名

係,點極大都冇反應
crystal媽咪
|
billiken 發表於 18-11-19 20:23
係,點極大都冇反應

咁你post去使用意見, 等管理員或者版主回覆你,睇下點樣維修呀??

billiken
|
crystal媽咪 發表於 18-11-19 20:24
咁你post去使用意見, 等管理員或者版主回覆你,睇下點樣維修呀??
:fortunat ...

好,唔該晒,好奇怪,不過好似已經一排
crystal媽咪
|
billiken 發表於 18-11-19 20:25
好,唔該晒,好奇怪,不過好似已經一排

不用客氣,嗰邊啲人都有講iphone好似有啲問題
pandamother
|
點名冇反應,要點張相先得
billiken
|
pandamother 發表於 18-11-19 20:26
點名冇反應,要點張相先得

係喎,宜家點相得,點名仲唔未得,thx!
不過好似剛剛先可以點相,早一個鐘同昨天試點相都唔得。

不過宜家至少可以點相,thank you