自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

kiu1112 發表於 18-11-18 16:38
呢排睇少左yaki wong, 甘我唔中意陳怡多d

我唔係fans,不過想知點解唔鍾意陳怡?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

SUMMER581 發表於 18-11-18 18:52
佢個解釋又九唔搭八, 都唔知佢up乜

其實個樣已經整到好硬下,已唔想再睇

伯爵府

moon.n 發表於 18-11-18 18:58
我唔係fans,不過想知點解唔鍾意陳怡?

諗野太負面 太自我中心 唔認同佢會鬧番你轉頭

好耐都冇睇佢,唔知有冇改變

伯爵府

Angelice-BeBe 發表於 18-11-18 18:58
其實個樣已經整到好硬下,已唔想再睇

所以我之前停左一排都冇睇佢, 係窮遊日記先開始睇番

睇哂摩洛哥 就唔會再睇, 退訂

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

SUMMER581 發表於 18-11-18 19:05
所以我之前停左一排都冇睇佢, 係窮遊日記先開始睇番

睇哂摩洛哥 就唔會再睇, 退訂

個個都係咁,開頭嘅片好貼地,好睇,搞搞下越來越多廣告,商業野,其實我已經取消訂閱好多個了

珍珠宮

.

伯爵府

Angelice-BeBe 發表於 18-11-18 19:12
個個都係咁,開頭嘅片好貼地,好睇,搞搞下越來越多廣告,商業野,其實我已經取消訂閱好多個了
...

賣廣告都算啦, 衰在成日廣告扮自購, room tour又係, 講講下間房都可以變介紹產品

而家香港youtuber 只訂閱笑波子 肥娃娃姐 娃妹 , lizzydaily

水晶宮

SUMMER581 發表於 18-11-18 20:42
賣廣告都算啦, 衰在成日廣告扮自購, room tour又係, 講講下間房都可以變介紹產品

而家香港youtuber 只訂 ...

因為個仔同d同學,成日講波子。所以我好奇了解佢地小朋友睇緊d咩,又睇埋一份,結果我都好中意睇

我仲有睇Catgirl,佢嘅片其實拍得幾好

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

回覆 SUMMER581 的帖子

值唔值得反感咁誇張呀?唔鍾意睇咪唔睇算囉。咁小事。

男爵府

雖然我都認同大家話佢去旅行應該保護自己著返多啲布會好啲⋯但另一方面黎睇,喺youtube channel 上係咪大家可以公開批評個youtuber ,而youtuber就唔可以作出任何反擊?咁都幾唔公平,大家覺得係「善意」的勸喻,但可能當事人可能覺得自己已經有衡量過先做,我諗大家都試過,同時間俾數人批評你話係為你好,開頭果陣都會接受,但再聽多幾個不停重複講當落去,都會煩甚至發悔氣,何況youtube上講緊可能係一百幾十個⋯雖然做得youtuber 就等同半個公眾人物,預咗俾人評頭品足,但youtuber唔同明星,唔需要保護形象,基本上你睇得果個youtuber一段時間你都知佢係咩style,所以啱就睇唔啱就unfollow

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

florencelee123 發表於 18-11-18 18:09
我有時都會睇佢啲片,都覺得佢去摩洛哥條片, 都登佢驚驚哋。始終去到咁落後地方著得咁少。利申:我 都幾鍾 ...

什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

男爵府

畀面勳章

仲記得個時佢點對隻狗狗

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 18-11-18 20:55
因為個仔同d同學,成日講波子。所以我好奇了解佢地小朋友睇緊d咩,又睇埋一份,結果我都好中意睇:h ...

Me too,我也看笑波子,幾好笑

珍珠宮

SUMMER581 發表於 18-11-18 16:12
yaki Wong
佢衣著打扮紋身,我個人係冇咩意見,況且都知佢係心地好 肯幫老人家既一個女仔(如果一路有睇佢 ...

你講完之後,我啱啱第一次睇yaki Wong。

我其實唔介意佢身上紋身,但佢去D要包頭嘅國家,佢應該要尊重那一個國家,着多件衫,多一些布包住。

比我嘅感覺,佢似一個冇乜料嘅Mk (emoji)妹。

我剛睇咗一集,冇諗過繼續睇。

伯爵府

lavender_baby 發表於 18-11-18 21:39
雖然我都認同大家話佢去旅行應該保護自己著返多啲布會好啲⋯但另一方面黎睇,喺youtube channel 上係咪大家 ...

佢好似係從來都冇接受過喎,不斷解釋好多外國遊客都咁著,就因為咁好多人先出聲話佢

有睇開佢的 邊個唔知佢衣著係點,但大家都冇乜點批評佢呀,只係今次叫佢著多少少,但只係少少布咁多 係佢眼中已經係包哂全身

另外我唔同意Youtuber kol唔需要顧言行形象,現今好多小朋友 年青人都迷youtuber多過追明星,佢地一言一行係好大影響力 ,而yaki有好多後生女粉,如果有一日佢地去落後地方玩,父母好心提一句著多件衫呀,點知阿女反駁話 我想點著就點著 咪道德綁架我呀,你覺得做父母咩感受。當然我都唔排除有開通開放既父母

伯爵府

Angelice-BeBe 發表於 18-11-18 20:55
因為個仔同d同學,成日講波子。所以我好奇了解佢地小朋友睇緊d咩,又睇埋一份,結果我都好中意睇:h ...

Catgirl我都覺得唔錯,講野有紋有路

伯爵府

藍星人民 發表於 18-11-18 22:04
仲記得個時佢點對隻狗狗

自佢同前男友散左,都冇點睇佢,隻狗最後點呀

禁止訪問

伯爵府

兩個我都唔知係乜水。。

男爵府

2018復活節勳章

呢類KOL對青少年影響好大,但我真係無咩興趣睇

首頁