女性尿兜,你會用嗎

ohlove416
|
No
Tiffany2
|
好想知道點解咁多人去廁所可以咁耐嘅?我超快,每次都唔洗兩分鐘。
wannabe118
|
Tiffany2 發表於 18-11-20 02:53
好想知道點解咁多人去廁所可以咁耐嘅?我超快,每次都唔洗兩分鐘。

我諗有d女性會將個坐廁消下毒 或舖千層紙巾先用。。
|
狐朦 發表於 18-11-20 02:20
會唔會好似飲水機隔離果行紙杯咁呀? 用完就掉

正喎
skmibb
|
唔實用
Charlotte_mom
|
痴線!我豆零年代至望到隔離去廁所架啫
大個左返大陸肉帛相見都覺得核突
推出d咁野,點接受到呀
pm1202
|
根本無腦,設計者無考慮男女身體結構唔同嗎?要縮短排隊時間,係咪有更好方法?!
tttt709394
|
諗出黎嗰個太天真,你估女人霸住個廁格真係小便?換m巾、拉返好個bra、拉下條絲襪、抹下加拿大......數之不盡嘅私人嘢,衰d霸住廁格化妝、換衫、whatsapp等等乜都有,有幾多人可以單一purpose?
happymeowy
|
文明大倒退
香港越來越多人,住得細,街又多人,食餐飯都迫坐得唔舒服,依家仲要女人解決時露個下體比人睇? 再落去要解決香港人居住問題唔通要住集中營,瞓街?
再嚟多啲人口,尿兜都唔夠用,係咪要用狗廁所?
MRSYUNG
|
絕對唔會用
唔係怪獸
|
Never
virgokaren
|
完全諗吾到點用????
saladhk
|
weiwei6686 發表於 18-11-18 22:18
咁樣好無私隱喎
要知道 女廁唔係淨係得女人

唔係得女人,仲有?小孩?
weiwei6686
|
saladhk 發表於 18-11-25 20:02
唔係得女人,仲有?小孩?

男仔(小朋友)都會係女廁出現
荳腐花
|

靚靚C9
|

oasis18
|
tttt709394 發表於 18-11-20 23:30
諗出黎嗰個太天真,你估女人霸住個廁格真係小便?換m巾、拉返好個bra、拉下條絲襪、抹下加拿大......數之不 ...
,加多廁所才是正路

chichiwing
|
當眾除褲大陸咩
蝦碌媽咪
|
而家啲無障礙設施都被批評設計不切合使用者情況,皆因設計師並不是使用族群,好多設計方面想像不周。
同樣,相信呢個設計果位都應該唔會係女性
ninachu
|
Cateye8888 發表於 18-11-18 17:42
太無私隱,我唔會用!
比人望住,點去?屙都屙唔出啦
後面比人偷影都唔知!咪攪!其實係 ...

幾急都唔用