自由講場

跳至
Del  

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

佢係靚嘅,但有少少男人格,唔知點形容,無乜女人味

子爵府

Heisenberg 發表於 18-11-20 03:15
明明就後生靚到而家
反而Kelly就無法除去嗰種八婆感覺,莫論過去,Gigi個樣同氣質係大家閨秀知書識禮感覺

Kelly 個缺點係塊臉大又容易長肉,如果keep 到臉瘦真係好靚又有氣質,但千祈、千祈唔好開聲講野,個美感可以即時崩壞,果種八婆feel ...

子爵府

jasmine0527 發表於 18-11-20 08:59
佢係靚嘅,但有少少男人格,唔知點形容,無乜女人味
同感,佢後生sell 清純,依家行中性會啱佢。

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

artroboy 發表於 18-11-20 09:05
Kelly 個缺點係塊臉大又容易長肉,如果keep 到臉瘦真係好靚又有氣質,但千祈、千祈唔好開聲講野,個美感可 ...

鍾珍冇指點下佢嘅咩?行出嚟咁elegant,但開聲講嘢咁八婆。

水晶宮

kit2004 發表於 18-11-18 23:46
後生係幾靚,依家都唔差,最重要係唔膠。

"唔膠" 呢樣先至最真、最緊要。

女人到40+, 反而天然樣子最襟睇。

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章 KMALL特別版勳章

大宅

BK Milk勳章

話佢從來未靚過果d真係葡萄成咁??

公爵府

淘心 發表於 18-11-19 08:43
若果你睇過佢地d回覆,個個過自己靚。42行出嚟似22喎。做完醫美,近乎完美喎。
...

做完醫美,近乎完美
好押韻

水晶宮

kit2004 發表於 18-11-18 23:46
後生係幾靚,依家都唔差,最重要係唔膠。

完全同意

子爵府

gion 發表於 18-11-20 09:12
鍾珍冇指點下佢嘅咩?行出嚟咁elegant,但開聲講嘢咁八婆。

我估呢d 野無得教⋯⋯

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

一向都覺佢靚女, 呢到唔啱FEEL

大宅

fiyue 發表於 18-11-20 10:46
話佢從來未靚過果d真係葡萄成咁??

只話可以話大家審美眼光唔一樣

子爵府

我覺得Gigi 算靚,起碼好樣過唒近年班香港小姐

珍珠宮

SandyM0060 發表於 18-11-18 23:38
真心,42歲keep到咁真係好靚。佢5官都靚,唔明點解依度d jm又話佢c奶又話覺得佢從來 ...

同意

伯爵府

香香公主 發表於 18-11-19 18:59
佢長髮好嚇人
似男人扮女人

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

首頁

尾頁

跳至