泰國711杯麵

轉運
|
我一試難忘呀,一諗起啲口水就湧出黎,有無jm知道香港會唔會有代購呢,冬蔭公味

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
chinging
|
點好食法?夠辣?面好食定係其他呢?
pigmom123
|
fb 搵泰國代購...或者可以去九龍城啲泰國雜貨鋪睇睇
Joant
|
之前去玩 夜晚機落得返family Mart 入去是但買左2個杯面 平到爆又勁好食有蜆肉嫁
wcpcelia    發表於 18-11-19 18:07
轉運
|
chinging 發表於 18-11-18 23:54
點好食法?夠辣?面好食定係其他呢?

唔識形容呀,但真係好好好好食,食一個想食多個,呀女已經買咗好多比我,食剩一個,唔捨得開呀
轉運
|
Joant 發表於 18-11-19 00:22
之前去玩 夜晚機落得返family Mart 入去是但買左2個杯面 平到爆又勁好食有蜆肉嫁
...

我想要十個
longlong1129
|
轉運 發表於 18-11-19 00:30
我想要十個

月尾去試下先(emoji)
winladyship
|
同事下個月去. 叫佢試吓先.
T.Tra
|
都想試吓添...
tsung
|
好似好正咁
eziznw
|
話題外,我又係好鍾意係泰國去 family Mart, 7-11買熟食,飛碟三文治,ice coffee 等,諗起都開心
Charlotte_mom
|
泰國嘅合味道泰式杯麵都好正,冬蔭公味,辣蝦口味
我上次去big c,成箱擡返黎
pandamofu
|
轉運 發表於 18-11-18 20:57
我一試難忘呀,一諗起啲口水就湧出黎,有無jm知道香港會唔會有代購呢,冬蔭公味

真係咁好食?我明天去try try先
pandamofu
|

係湯麵定撈麵黎架?thx
轉運
|
pandamofu 發表於 18-11-19 18:57
係湯麵定撈麵黎架?thx

湯麵
pandamofu
|

下面果個係咩味呀?
|
pandamofu 發表於 18-11-19 19:20
下面果個係咩味呀?

應該係同一個黎架
littlesister
|
轉運 發表於 18-11-19 00:30
唔識形容呀,但真係好好好好食,食一個想食多個,呀女已經買咗好多比我,食剩一個,唔捨得開呀
...

泰國買幾錢呀?
轉運
|
pandamofu 發表於 18-11-19 19:20
下面果個係咩味呀?

同一個黎,我得返呢個,留番做節先食
pandamofu
|
轉運 發表於 18-11-19 19:32
同一個黎,我得返呢個,留番做節先食

咁誇張 要留做節食 睇黎我非試不可喇