潮流時尚

跳至
[手袋] .

首頁

尾頁

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

感覺佢地d袋鍾意就賣比你, 唔鍾意就so都唔so你

男爵府

聽到JM們入親H都俾SA d冇禮貌攪到唔開心,令我都唔想入去買野,佢D野咁貴,我唔要受氣,所以遲D去旅行,睇下可否遇到想買嘅袋。
CC d SA真係有禮貌同nice好多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

stagea 發表於 18-11-19 08:55
其實都係買個袋...無需要咁對客人既

Agree

大宅

其實我覺得有d H SA對眼生喺額頭到,上個月我去過幾次PP巡舖,想買個P18...因為係附近返工...無拎手袋...牛記笠記入去~*結果次次無check機,就答我無!但係有兩次轉頭喺小X書...同日就見人說自己喺PP買到P18...我唔鐘意d SA咁,有咪有,無咪無囉!你要我買其他嘢先賣嘅,都話我知吖!做乜要呃人!
我都有諗過係咪自己個樣寫住「窮」字!

所以唔需要唔開心!!根本就唔值得
最緊要買到個靚色嘅袋!

男爵府

Nikitang1111 發表於 18-11-19 11:33
Chanel sa 真係好好
不過我之前半島都遇過一個差既
問佢有咩色check 貨好似好煩到佢

買野都要睇埋SA心情

男爵府

amyamy123 發表於 18-11-19 12:05
感覺佢地d袋鍾意就賣比你, 唔鍾意就so都唔so你

某程度上都係
仲要一入鋪開始人肉scanner你
勁過X-Ray

wcpcelia    發表於 18-11-19 15:38

男爵府

sau95335 發表於 18-11-19 12:08
聽到JM們入親H都俾SA d冇禮貌攪到唔開心,令我都唔想入去買野,佢D野咁貴,我唔要受氣,所以遲D去旅行,睇 ...

咁又唔係全部唔好既
好多都nice架 只係尋日我遇著個black face的

男爵府

Yuki-101 發表於 18-11-19 12:25
其實我覺得有d H SA對眼生喺額頭到,上個月我去過幾次PP巡舖,想買個P18...因為係附近返工...無拎手袋...牛 ...

佢地對眼唔係生係額頭, 根本係人肉scanner機
我都牛記笠記, 無理由下下都盛裝都巡鋪掛
PP平時有個女SA好好笑容架
尋日我去完全冇人理你, 反而保安笑容最好

大宅

其實SA 不是有俑分 黑面其實佢自己蠢 倒米 你永遠唔知邊個會買最多

男爵府

Yuki-101 發表於 18-11-19 12:25
其實我覺得有d H SA對眼生喺額頭到,上個月我去過幾次PP巡舖,想買個P18...因為係附近返工...無拎手袋...牛 ...

唔好話窮,寒孫。。。
根本是有部份H SA問題,Chanel SA 好好有招呼,留到貨又會邀請你睇fashion show,當然要保持消費,但每次真喺Happy shopping

wcpcelia    發表於 18-11-20 09:31

大宅

ussimickl 發表於 18-11-18 22:52
但我真係完全唔認得 個個都差唔多樣咁
轉轉接接就有位大肚既SA黎
我知我唔係VIP又或者我個頭鑿住死窮鬼三隻 ...

你個袋好靚我都搵緊呢個,好鍾意!
BTW我上星期日去過中環同Sogo遇到既SA兩間都好好

大宅

回覆樓主

買到心頭好最緊要

不過H sales雙眼真係生係額頭上三尺

大宅

ussimickl 發表於 18-11-19 09:50
$14000
可能真係星期日?
平日去大部份都好好架

個袋好靚,$14000甘平?可以擺幾多樣嘢?

男爵府

ussimickl 發表於 18-11-18 22:51
目標係8w mini e,
今日巡曬港島4間H,
第一站係中環, 一入去直接問SA有冇貨,

支持樓主,你個袋好靚!h 好多sa都係咁,不要理佢地!

大宅

回覆樓主

我雙11果日都買佐
一樣!

大宅

對於我呢D唔儲spending嘅人嚟講,每次入香港H都係唔開心嘅經歷

大宅

今日巡曬港島4間H,

早排玩bag hunt 日日行
覺得中環同sogo既sa最好
尤其sogo 好多靚袋 就算我著拖鞋行入去都幫手check stock
反而LG真係有被scan既感覺

男爵府

Ivy-1981 發表於 18-11-19 21:38
個袋好靚,$14000甘平?可以擺幾多樣嘢?

我擺pouch iPhonex Tempo Car Key lip balm剛剛好咁, 好細個的

複式洋房

今日巡曬港島4間H,

中環SA既真係幾nice!!!!!

首頁

尾頁

跳至