想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

9月尾小產左,到11月8號黎m,但啲m少左好多,之前會黎6-7日,頭3日都好多,但上次黎得5日,仲要個量好少,每日一塊m巾都唔滿,我聽人講第一次黎返又痛又多,我兩樣都無

男爵府

Carmenyu620 發表於 18-11-19 00:03
9月尾小產左,到10月8號黎m,但啲m少左好多,之前會黎6-7日,頭3日都好多,但上次黎得5日,仲要個量好少, ...

唔知係咪我中醫有幫我散瘀, 所以我小產完第一次m都好正常

侯爵府

Carmenyu620 發表於 18-11-19 00:03
9月尾小產左,到10月8號黎m,但啲m少左好多,之前會黎6-7日,頭3日都好多,但上次黎得5日,仲要個量好少, ...

咁快?中醫說隔30天先來m

別墅

ifcsir 發表於 18-11-19 11:10
咁快?中醫說隔30天先來m

係11月8號先啱

大宅

9月尾小產左,到11月8號黎m,但啲m少左好多,之前會黎6-7日,頭3日都好多,但上次黎得5日,仲要個量好少, ...

我同你一樣都係9月尾小產左, 但我第一次M係18/11先泥, 我泥左5日左右, 個量都唔多.
但想請問下你本身係咪都係月頭泥M的? 因我本來都係18+1,2左右

別墅

helolex 發表於 18-11-19 14:23
我同你一樣都係9月尾小產左, 但我第一次M係18/11先泥, 我泥左5日左右, 個量都唔多.
但想請問下你本身係咪 ...

我唔係呀,我一個cycle 33-34日左右,但依家要重新計過
我上星期睇左中醫,佢話最好黎緊m嗰時睇,我地一齊加油,小天使好快會拎齊野返黎

大宅

回覆 Carmenyu620 的帖子

我上次都係諗佢未執好行李過呢, 今日我都dd+1, 有時又會遲好多, 我都諗緊驗唔驗下好, c6又叫我睇定啲先, 攪到好神經緊張咁...我年紀唔細了, 真係好心急
共勉..

大宅

回覆 Carmenyu620 的帖子

唔係喎, 我小產後第一次M係18/10..

首頁

尾頁

跳至