去打laser 收毛孔

ccm516
|
去打laser 收毛孔 有
有無sis做開邊間 唔太貴
abcde5486
|
而家興做pico, 少左人做laser
abcde5486
|
聽講pico係溫和D, 無咁傷皮膚
sandymama101
|
而家真係興做pico多
ccm516
|
abcde5486 發表於 18-11-19 14:22
而家興做pico, 少左人做laser

下 我仲以為pico 係laser
ccm516
|
有無介紹 我想收毛孔
同埋我下巴多暗粒
temilyt
|
ccm516 發表於 18-11-19 23:34
下 我仲以為pico 係laser

Pico 係 laser 一種
以前多數打 1064
今年開始多咗好多地方有得打 Pico
DOB912
|
回覆 abcde5486 的帖子

你有無做過? 效過如何?
DOB912
|
我都有啲想試下做
Fensh
|
而家冇人做Laser, 多數都係Pico
AhkiuCheng
|
ccm516 發表於 18-11-19 08:34

我自己試過好多間,最後係Dermax 香港美思醫學xxxx買,佢呢間幾特別,我上親去好多都會著黑衫走埋黎sell野,呢間野只係做完等我自己睇完個效果,先再返去買,無話係咁講果d,唔似免費果d試做,講個價錢會係咁降底,由3千幾一次變2千幾,我試呢間試做完$888,個試做價仲有蜂巢頭同導入保濕送,真係抵,你可以上facebook睇左先,plan之後都係$980一次,唔會咁海鮮,值得推薦

Fensh
|
而家出邊都好多間有得做
Fensh
|
可以搵d冇咩負評的嗰幾間去試
abcde5486
|
我朋友去G2bexxty 話唔錯, 你可以試下search 下
abcde5486
|
佢話D美容師好細心, 又唔hard sell
yingying貝
|
ccm516 發表於 18-11-19 08:34

收毛孔係打pico另一個頭架,會起沙有downtime, pico咪又係laser之嘛
ChanSanna
|
AhkiuCheng 發表於 18-11-20 13:09
我自己試過好多間,最後係Dermax 香港美思醫學xxxx買,佢呢間幾特別,我上親去好多都會著黑衫走埋黎sell野,呢 ...

我今日去左你講果間Dermax 香港美思醫學xxxx試做個$888,真係幾好,幾細心,唔會求求其其做,買果時都係10次$9800picoway去斑,謝謝你
sunlui
|
abcde5486 發表於 18-11-21 11:27
我朋友去G2bexxty 話唔錯, 你可以試下search 下

我好耐之前去脫毛,sell到痴線
Fensh
|
abcde5486 發表於 18-11-21 11:27

呢間我都聽過, 好似話OK喎~

Fensh
|
abcde5486 發表於 18-11-21 11:29
佢話D美容師好細心, 又唔hard sell

唔hard sell已加分