睇藍海傳說,估唔到李敏鎬同全智賢真係「打車輪」

熊囡
|

最近先睇完藍海傳說,李敏鎬完全攻佔左我個心(哈哈)。套野真係好好睇,又搞笑,又甜蜜。套野佢地都成日錫錫,我睇到都覺得好有愛。點知去到大結局(接近最尾),我睇到佢地「打車輪」。個畫面「好有愛」(哈哈)。真係估佢唔到咁,原來拍劇可以去到呢個程度。

約03:00至03:05之間,男神伸痢(哈哈)
https://www.youtube.com/watch?v=71C51VkPXE8
搞到我覺得如果全智賢唔係結左婚既話,都好有機同男神一齊

pretty0
|
我反而覺得依套佢地無火花
佢套戲就住就住咁
相比起星星 佢同都敏俊更有火花
wcpcelia    發表於 18-11-19 18:17
wynnehung    發表於 18-11-19 13:51
joey2791    發表於 18-11-19 13:16
oni2    發表於 18-11-19 12:49
熊囡
|
pretty0 發表於 18-11-19 09:33
我反而覺得依套佢地無火花
佢套戲就住就住咁
相比起星星 佢同都敏俊更有火花

係咩?我無睇星星呀!我都係因為之前睇過繼承者們,想睇李敏鎬,就去左睇藍海。
wawaliluk
|
熊囡 發表於 18-11-19 09:31
最近先睇完藍海傳說,李敏鎬完全攻佔左我個心(哈哈)。套野真係好好睇,又搞笑,又甜蜜。套野佢地都成日錫 ...
套劇跳左船, 悶到 .......
kitbebe
|
星星好睇好多!!
oran04
|
呢套好明顯佢哋唔來電
熊囡
|
wawaliluk 發表於 18-11-19 09:36
係咩?反而我未睇之前,都就聽聞D人話好好睇
熊囡
|
oran04 發表於 18-11-19 09:38
呢套好明顯佢哋唔來電
死啦,原來得我一個覺得佢地好有愛咋
金三珣
|
藍海輸咗比鬼怪,睇左兩集冇再睇
worrymama
|
我都覺得星星好睇好多
熊囡
|
金三珣 發表於 18-11-19 09:40
藍海輸咗比鬼怪,睇左兩集冇再睇

其實我好少睇韓劇,純為李敏鎬而睇所以對其他都唔多了解,不過真係聽好多人講話星星好好睇
cattz288
|
wawaliluk 發表於 18-11-19 09:36

x2
losttoa
|
cattz288 發表於 18-11-19 09:49
x2

×3
cbeyond
|
套劇全智賢無神無氣, 唔係狀態中, 生完都未恢復過來
男女主角亦無乜火花, 好悶, 睇左幾集, 飛到結局睇完就算
熊囡
|

但我一星期內睇左兩次藍海
bartoneok
|
藍海好悶,但我都夾硬睇哂佢。
熊囡
|
bartoneok 發表於 18-11-19 09:56
藍海好悶,但我都夾硬睇哂佢。

有無留意到佢地堅舌吻 真係好surprised
PrettyCatCat
|
Benbenmum
|
你鐘意長腿oppa,介紹你睇城市獵人,佢拍過嘅劇,最好睇呢套

藍海真係好悶
choc_choc
|
金秀賢本身都暗戀全智賢,佢接拍星星時同編劇講明要搵全智賢做(本來由另外一個做),自己又親自游說全智賢接個劇,所以拍到都敏俊咁情深,佢交到戲,全智賢都投入。