我想帶兒子旅行睇動物

2003kk
|
請問深圳野生動物園可以嗎,我只去兩日一夜
blackberry
|
我都想帶女去, 好大, 動物都多, 不過我都好多年未去過
團購好抵
2003kk
|
blackberry 發表於 18-11-19 12:35
我都想帶女去, 好大, 動物都多, 不過我都好多年未去過
團購好抵

請問边到有團購
blackberry
|
2003kk 發表於 18-11-19 12:49
請問边到有團購

HKTV mall
https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/Long-Island-Global-Limited/s/G3367001/%E5%90%83%E5%96%9D%E7%8E%A9%E6%A8%82/%E5%90%83%E5%96%9D%E7%8E%A9%E6%A8%82/%E6%97%85%E9%81%8A%E4%BD%8F%E5%AE%BF/%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E9%81%8A/%E9%87%8E%E7%94%9F%E5%8B%95%E7%89%A9%E5%9C%92%E9%96%80%E7%A5%A8-%E5%8C%85%E6%8B%AC%E6%B5%B7%E6%B4%8B%E5%A4%A9%E5%9C%B0-1-%E5%BC%B5/p/G3367001_S_a0018340fy9CO124YY_5?gclid=CjwKCAiAuMTfBRAcEiwAV4SDkRzsWD1rWrVfIGcqCL4_z1EflVDb7rALpj5W5fPETB-_YQFQKrQbNxoCRgcQAvD_BwE

blackberry
|
wcpcelia    發表於 18-11-19 15:51
08BB
|
2003kk 發表於 18-11-19 10:22

我都諗緊! 想安排個2日一夜連深圳動物園的行程!
oliviaaivlio
|
我去兩次, 比不上長隆, 但都唔錯。最緊要係近香港。之前兩次都係團購的
dreamfly
|
回覆 2003kk 的帖子

長隆動物園好,有小火車遊園,唔駛行得咁累,又可租車自駕,夜晚有馬戲團,好精彩,長隆酒店會較貴,我之前在永安租了外面酒店,5分鐘路程,$350一晚,四個成人,是複式那種,足夠大,又舒適,近地鐵站,第二天還去了廣州舊城行,陶陶居飲茶,廣州塔
la5711    發表於 18-11-21 11:48
bebe303
|
dreamfly 發表於 18-11-20 10:56

長隆動物園好,有小火車遊園,唔駛行得咁累,又可租車自駕,夜晚有馬戲團,好精彩,長 ...

那間洒店?

2003kk
|

長隆動物園好,有小火車遊園,唔駛行得咁累,又可租車自駕,夜晚有馬戲團,好精彩,長 ...

我都想知係邊間酒店
pochaccohk
|

想知住邊間酒店?

man7099
|

請問邊間酒店?乾淨嗎?5分鐘是車程還是步程?thx
|

請問邊間酒店,可以pm我嗎?thx
mandy952
|
2003kk 發表於 18-11-19 10:22

深圳一日都ok,廣州長隆可以兩日
suetfunglui
|

你係自己去還是跟團?