懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題

大宅

只係Nifity 會選楊醫生。其實nifity 最終同一個地方驗,楊醫生超聲波都細心既。

大宅

jwhc0317 發表於 18-11-19 10:49
如題

楊醫生$2800係nifty pro,我明天驗

大宅

點解可以平噤多既~?我醫生報$5800

大宅

cherpik 發表於 18-11-19 11:47
只係Nifity 會選楊醫生。其實nifity 最終同一個地方驗,楊醫生超聲波都細心既。
...

請問係咪睇埋23條?

大宅

rosanayan 發表於 18-11-19 12:23
點解可以平噤多既~?我醫生報$5800

依家做緊免診金

大宅

回覆 jwhc0317 的帖子

診金都係$1000以內姐...個價錢真係好吸引....平成$3000...

大宅

我當時系選劉子健..雖然比外面貴, 但我只睇中佢兩樣野:
1.他是這方面專家, 睇報告各方面,對他更有信心;
2.他在抽血做NITY-PRO前,會先親自幫孕婦照一次超聲波,做個初步結構產檢, 照到初步結構無問題,及頸皮正常RANGE,才去抽血做NITY..唔系,一下子系咪都抽血去做; 若他判斷/有懷疑,他會建議做更準的測試...這令人更放心;
做這樣重大的檢查,最緊要選手個醫生可以令你放心的;

大宅

菩提子 發表於 18-11-19 13:07
我當時系選劉子健..雖然比外面貴, 但我只睇中佢兩樣野:
1.他是這方面專家, 睇報告各方面,對他更有信心;
2. ...

多謝你,其實佢講明話話會睇23條,哩樣我係心旭。但如果睇錢就15/16

水晶宮

回覆樓主:

劉子健係權威

大宅

回覆樓主

我睇左楊醫生,驗前都有幫我照超聲波,check 下心跳,度下頸皮,睇下手手腳腳,當然唔會好似結構咁詳細,但產檢來講都算細心,最後先去抽血,整體來講,2800 照超聲 + nifty 真係抵,但唔知佢優惠做到幾時呢

大宅

回覆樓主:

我11周係楊醫生度做nifty pro,我覺得楊醫生好細心同講解清楚 我都照左好耐,最後楊醫生幫我抽血
$2800真係超抵 ,佢部電視都好大好清
平時產檢楊醫生都做特價收$800

其實睇你點揀, 我就寧願慳多啲錢留俾BB

首頁

尾頁

跳至