求意見!好唔好買Mulberry zipped bayswater??

audresilly
|
因為我以前買落的 Prada Saffiano ,
Chloe paraty都過左時, 宜家街上都唔見有人用,我自己都唔會拎出黎用, 當初買又唔平, 宜家望住佢地覺得好浪費! 我宜家猶豫緊買唔買Mulberryzipped bayswater
買完,又驚好快過時,唔知各位sis可唔可以比D意見我! Thx!
kitkit99_99
|
audresilly 發表於 18-11-19 14:40
Chloe paraty都過左時, 宜家街上都唔見有人用,我自己都唔會拎出黎用, ...

Mulberry 比較低調,而又係bayswater 款,應該襟用d嘅
Jumpinn
|
Chloe paraty都過左時, 宜家街上都唔見有人用,我自己都唔會拎出黎用, ...

Bayswater 我有個黑色
個款好long lasting
但個袋本身都重
再加zip好似更重(emoji)
betty-jin001
|
我好多年前買 宜家都有用 可以擺好多野 我覺得唔會out 好實用
sushiroll    發表於 18-11-25 01:15
wcpcelia    發表於 18-11-21 10:05
Vermeer
|

我都有Prada Saffiano Lux and Chloe Paraty and Marcie... 我都係放响屋企無再用⋯如果你唔會用過季袋,我會勸你唔好嘥錢買Bayswater,因為佢都唔係近期it bags
katherine418
|
我覺得唔買
Deutsche
|
Prada Saffiano我都有,咁過季袋大家會點?擺埋一邊又好阻地方
audresilly
|
多謝大家的意見,唯有再想想先