有冇人知邊度有爪毛衫賣呀?

plumtree
|
如題。想幫親戚買件爪毛衫攞返加拿大,竟然行勻成個商場嘅balen...bossin...,都冇。過去幾年我都經常見到唔同類型嘅過頭笠開胸嘅爪毛衫。今年一件都冇。係因為太早嗎?
me920
|
uniqlo有冇?
佢都出左羽絨, 應該有抓毛吧
anyuser18
|
bossini 網上我見有

搖粒絨

訂咗三幾日工作天可在店取免運費
wcpcelia    發表於 18-11-19 19:23
lilysun123
|
plumtree 發表於 18-11-19 17:13
如題。想幫親戚買件爪毛衫攞返加拿大,竟然行勻成個商場嘅balen...bossin...,都冇。過去幾年我都經常見到唔 ...

uniqlo 199元。
plumtree
|
lilysun123 發表於 18-11-19 17:24
uniqlo 199元。

咁我聽日帶親戚落去睇下至得。多謝報料
plumtree
|
anyuser18 發表於 18-11-19 17:20
bossini 網上我見有

搖粒絨

都好,上網睇下先。多謝報料
plumtree
|
me920 發表於 18-11-19 17:15
uniqlo有冇?
佢都出左羽絨, 應該有抓毛吧

唔知呀!附近冇。
FennieMan
|
uniqlo 啦!做緊減價(到22號)
Poyau    發表於 18-11-19 18:25
plumtree
|
FennieMan 發表於 18-11-19 17:27
uniqlo 啦!做緊減價(到22號)

好,聽日立馬跑落去睇下至得。 謝謝報料
lovelybaby2015
|
題外話,家人在溫哥華,當地d衫褲鞋襪出奇地貴!而且好娘又少款
上次我父母去探佢哋,都買左好多衣物當手信
plumtree
|
lovelybaby2015 發表於 18-11-19 17:34
題外話,家人在溫哥華,當地d衫褲鞋襪出奇地貴!而且好娘又少款
上次我父母去探佢哋,都買左好多衣物當手信 ...

係㗎。所以親戚次次返嚟都會買好多野返去。可能嗰邊重稅啦!我哋呢度真係咩嘢款同顏色都有。冇佢哋嗰邊咁薯
是是但但
|
我反而在FB 睇衫, 問親賣家, 都係抓毛底。但我唔想買咁厚呢~
sambb
|
大牌子運動舖頭實有, columbix, aiglx, patagonix 或者 overlandex 都好多, 當然貴過U記。
blackberry
|
U記抓毛好著又易洗 佢地叫搖粒絨
feifei_baby
|
blackberry 發表於 18-11-19 17:58
U記抓毛好著又易洗 佢地叫搖粒絨

我啱啱買咗,99--》79,仲要係樽領
lilysun123
|
plumtree 發表於 18-11-19 17:31
好,聽日立馬跑落去睇下至得。 謝謝報料

uniqlo fleece 外套今次無減, 係199元。
忌廉溝鮮奶
|
迪卡儂
syne403
|
我係香港少著爪毛衫太熱,落雪地方好啱著