自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1)

goat 發表於 18-11-19 19:45
真係狗咬呂洞賓.......
你家人唔睇一件事, 你唔怕其他熟人會睇到? 你真係唔怕有人起你底? 定係你以為上BK都 ...

thx, 知道你好心,我呢段說話唔係話你

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

sunnymama2 發表於 18-11-19 18:27
Thx , 我get 到大部分jm的睇法,因為身邊真係冇出現過賤男,所以才上黎問意見,想大眾諗法而已,唔係專登唱 ...

唉~

我發覺近年,很多人心理有問題~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

淘心 發表於 18-11-19 19:16
女主是FTM, 無本事離婚。

珍珠宮

Thx , 我get 到大部分jm的睇法,因為身邊真係冇出現過賤男,所以才上黎問意見,想大眾諗法而已,唔係專登唱 ...

支持你呀樓主,徬徨或想聽下其他人意見好正常,好心唔想比意見嘅人就唔好出聲算,bk真是越嚟越難post 咩都比人鬧

琥珀宮

hellomiki 發表於 18-11-19 20:34
支持你呀樓主,徬徨或想聽下其他人意見好正常,好心唔想比意見嘅人就唔好出聲算,bk真是越嚟越難post :igi ...

徬咩徨?而家又唔係佢老公包二奶!

我唔覺得佢咁detail 講家姐老公出軌情況,連對白都一字不漏咁講,會幫到佢家姐!

唔係自己既事,尤其係衰野,唔應該去幫人唱通街

伯爵府

我覺得BK jm好熱心,出謀獻策,樓主不必介意某D言論

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

家人唔睇 BK,親友睇唔睇? 如果你頭像個 BB 係你個仔,你估佢會唔會因為咁而知你家姐現在處於此境況?可能你家姐修補緊唔想咁多人知,但宜家俾你揚哂出嚟,叫你家姐點面對另一份壓力?真係多得你唔少!

珊瑚宮

畀面勳章

木土土 發表於 18-11-19 20:54

我唔覺得佢咁detail 講家姐老公出軌情況,連對白都一字不漏咁講,會幫 ...

完全同意。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

淘心 發表於 18-11-19 19:16
女主是FTM, 無本事離婚。

樓主無辭職,有返工。不過佢工作態度 。同事好心晚上8點whatsapp提佢嘢都話人哋不是。但如果佢唔返工又唔見得佢識教仔,情願轉去寶校都唔去調教返個仔作息時間。

珍珠宮

kayen 發表於 18-11-19 18:50
有小朋友就不一樣、小朋友幾歲?
自己有冇經濟能力?有冇屋住?如本身家庭主婦出返來工作邊個凑?
離婚單 ...

唔會理,冇經濟能力去搵工,搵唔到攞綜緩,冇屋住劏房再排公屋,都唔會同個咁嘅男人一齊

侯爵府

panyeung 發表於 18-11-19 21:32
唔會理,冇經濟能力去搵工,搵唔到攞綜緩,冇屋住劏房再排公屋,都唔會同個咁嘅男人一齊
...

你真係幸福少奶奶,認同其他JM講,100個人勸離婚都冇用,主角自己有話事權唔離就唔離,就算個男人三反四次玩女人都好,見少case,
重點冇家暴或變態行為,旁人講乜都冇用

侯爵府

panyeung 發表於 18-11-19 21:32
...

仲有你知唔知劏房一個月幾錢租?綜緩2人幾多錢?只能講針唔吉到肉唔知痛及無助

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-11-19 21:15

……

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

crystal媽咪 發表於 18-11-19 21:52
做咩呀

講家姐個老公包二奶、仲講廢話

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 18-11-19 21:54
講家姐個老公包二奶、仲講廢話

……

珍珠宮

11B 發表於 18-11-19 21:04
家人唔睇 BK,親友睇唔睇? 如果你頭像個 BB 係你個仔,你估佢會唔會因為咁而知你家姐現在處於此境況?可能 ...
咪就係囉, 揚晒開去, 即係逼家姐做選擇, 真係唔怕神一般的對手, 只怕豬一般的隊友

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

木土土 發表於 18-11-19 20:54

我唔覺得佢咁detail 講家姐老公出軌情況,連對白都一字不漏咁講,會幫 ...

樓主唔係第一次爆佢家姐啲嘢,連家姐個仔啲嘢都爆。

公爵府

11B 發表於 18-11-19 21:23
樓主無辭職,有返工。不過佢工作態度 。同事好心晚上8點whatsapp提佢嘢都話人哋不是。但如果佢唔 ...

你都好好記性,辛苦哂你mark 低我的“理”歴

公爵府

11B 發表於 18-11-19 23:29
樓主唔係第一次爆佢家姐啲嘢,連家姐個仔啲嘢都爆。

你究竟有咩問題? 呢度親子論壇,唔可以為身邊人上黎問意見?

你識我家姐?你知我姨甥仔係邊個?咩叫爆? 如果我話我家姐一個朋友都冇,姐夫身邊大多數係“麻甩佬”的,bk 唔會有人識佢地呢?

諗諗吓都係我錯,一開始早知有你地呢班人,索性講親人A, 親人B算了。

就係多得你地呢班人唔少,令好多人都唔敢在bk 開post 了。

首頁

尾頁

跳至