可以以身證實,白毛可變黑。。。但。。

kc_01k
|
3年前學呢度jm推介,飲黑豆,芝麻,可以黑,但。。。。我而家,連本來眉上面有條白毛仔,好幼嘅,完全睇唔倒,而家變黑咗,又粗壯咗,想點先?
babynetnet
|
多d去線面!
fishball_ball
|
kc_01k 發表於 18-11-19 21:31
3年前學呢度jm推介,飲黑豆,芝麻,可以黑,但。。。。我而家,連本來眉上面有條白毛仔,好幼嘅,完全睇唔 ...

咁頭髮呢? 得唔得呀
bing-jing
|
3年前學呢度jm推介,飲黑豆,芝麻,可以黑,但。。。。我而家,連本來眉上面有條白毛仔,好幼嘅,完全睇唔 ...

你用3 年時間嚟留意一條毛???!
kamiu0090
|
bing-jing 發表於 18-11-19 23:26
咁佢零零舍舍一條毛係眉上面,都好易留意到既
kc_01k
|

kc_01k
|
kamiu0090 發表於 18-11-19 23:27
咁佢零零舍舍一條毛係眉上面,都好易留意到既

就係呀
HoshiSora
|

自己面上的所有,我留意了豈止3年
幸福花
|
拔了它!
nyfng
|
kc_01k
|
HoshiSora 發表於 18-11-20 00:18

kc_01k
|
幸福花 發表於 18-11-20 00:19
拔了它!

一出夠位拔就拔,但你明唔明,佢比我感覺好難受,成個麻佬咁
幸福花
|
吓,我試過下巴生兩條毛!咪仲麻甩!
FJmom    發表於 18-11-20 05:30
bb妹
|
你d頭髮有無白變黑?
luckybaby2011
|

好鼓舞喎、日日食?
cbeyond
|

呢個一早知, 黑係全身毛一齊黑。
所以飲唔飲, 要諗過。
靚靚C9
|
請問飲咩黑豆芝麻呀?我想試呀
tsung
|
HoshiSora 發表於 18-11-20 00:18

HoshiSora
|
tsung 發表於 18-11-20 08:00

ckcchy
|

請問喺唔咪每日都飲,點飲法,本身多白頭髮嗎