求 芭提雅+ 曼谷 酒店推介 (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

katyyyho
|
請問有啲咩靚酒店 靚泳池岩一歲bb 玩嫁?(emoji)(emoji)
謝謝(emoji)(emoji)
wendymiumiu
|
katyyyho 發表於 18-11-19 22:24
請問有啲咩靚酒店 靚泳池岩一歲bb 玩嫁?(emoji)(emoji)

Centara Grand Mirage pattaya / T21 pattaya
CINDYC
|
katyyyho 發表於 18-11-19 22:24

住過Hilton Pattaya, 幾舒服,地點好方便

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kit2004
|
CINDYC 發表於 18-12-11 18:49
住過Hilton Pattaya, 幾舒服,地點好方便

好正咁!有冇出海灘玩?ok嗎?

CINDYC
|
kit2004 發表於 18-12-12 17:41

海灘唔可以游水,只行左一圈。
我地跟local tour 出島玩。
CINDYC
|
kit2004 發表於 18-12-12 17:41

室外早餐區都好舒服。
相中高空望落去有人玩水

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kit2004
|
CINDYC 發表於 18-12-12 18:21
室外早餐區都好舒服。
相中高空望落去有人玩水

海灘好污濁,又多船.唔怪得唔比落水.比我都唔落.

我次次都係住centara grand mirage, 想睇下仲有邊間正可以轉下.