親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有啲咩靚酒店 靚泳池岩一歲bb 玩嫁?(emoji)(emoji)
謝謝(emoji)(emoji)

禁止訪問

水晶宮

katyyyho 發表於 18-11-19 22:24
請問有啲咩靚酒店 靚泳池岩一歲bb 玩嫁?(emoji)(emoji)
謝謝(emoji)(emoji)

住過Hilton Pattaya, 幾舒服,地點好方便

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

CINDYC 發表於 18-12-11 18:49
住過Hilton Pattaya, 幾舒服,地點好方便

好正咁!有冇出海灘玩?ok嗎?

水晶宮

kit2004 發表於 18-12-12 17:41

海灘唔可以游水,只行左一圈。
我地跟local tour 出島玩。

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

kit2004 發表於 18-12-12 17:41

室外早餐區都好舒服。
相中高空望落去有人玩水

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

CINDYC 發表於 18-12-12 18:21
室外早餐區都好舒服。
相中高空望落去有人玩水

海灘好污濁,又多船.唔怪得唔比落水.比我都唔落.

我次次都係住centara grand mirage, 想睇下仲有邊間正可以轉下.

公爵府

牛年勳章

bangkok banyan tree

首頁

尾頁

跳至