支付寶認証

ywng6
|
各位JM, 請問你們試過上傳身分証作認証嗎?覺得安全嗎?可分享一下?
fanny590
|
我上傳左回鄉證, 唔覺得有咩問題
kaheiboy
|
ywng6 發表於 18-11-19 22:56
各位JM, 請問你們試過上傳身分証作認証嗎?覺得安全嗎?可分享一下?

我見要上傳身份証/信用咭就冇申請啦,資料太敏感。
nelnelbonbon
|
回覆 fanny590 的帖子

可以用回鄉證??
hellohellojenny
|
我無認證
bbsau
|
唔知係咪要認證咗先可以兌現?
NataliePP
|
我都無認証
cy101
|
我都無!
ywng6
|
回鄉証也可?
ko3go
|
ywng6 發表於 18-11-20 21:15
回鄉証也可?

當初有支付寶hk時,就係可以用回鄉證的
winnielong
|
ywng6 發表於 18-11-20 21:15
回鄉証也可?

其實認証嚟做咩?
|
bbsau 發表於 18-11-20 12:04
唔知係咪要認證咗先可以兌現?

我無認證,都用到果d $5 coupon
wcpcelia    發表於 18-11-21 12:31
bbsau
|
hellohellojenny 發表於 18-11-21 09:14
我無認證,都用到果d $5 coupon

我想綁卡兌換唔知要否認證
ywng6
|
回覆 hellohellojenny 的帖子

奇怪!我就永遠用不到$5果d優惠,以為一定要認証
okeymama
|
第一次用唔知點用,請問已增值,但付款時佢又要我入付款password, 但我装app時都冇設什任何付款password, 咁可以點先比到$及用到D coupons, thanks 咁多位解答!
|
ywng6 發表於 18-11-22 02:29
回覆 hellohellojenny 的帖子

奇怪!我就永遠用不到$5果d優惠,以為一定要認証

如果用果d $5,不是按付款,要按入果d coupon,再按立即使用給收銀嘟QR code
numnumbb
|
我都無認証
siuman3317
|
numnumbb 發表於 18-11-22 14:36
我都無認証

我都無
charity1017
|
有認證每日支付金額會高D,除非成日用,如果唔係本身既額都夠用
cy101
|
okeymama 發表於 18-11-22 06:30
第一次用唔知點用,請問已增值,但付款時佢又要我入付款password, 但我装app時都冇設什任何付款password, ...
之前有無登記淘寶?