自由報料

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ywng6 發表於 18-11-20 21:15
回鄉証也可?

可以!
放下自在

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

cy101 發表於 18-11-22 15:38
之前有無登記淘寶?
冇吖。有關?謝!

子爵府

cattz288 發表於 18-11-22 17:01
可以!

Alipay hk 都得嗎? Or china one only ya?? 回鄉証 好似好d

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

ikab 發表於 18-11-23 19:07
Alipay hk 都得嗎? Or china one only ya?? 回鄉証 好似好d

alipay hk我唔記得剩係用回鄉咭得唔得! 因為我兩個都認左

放下自在

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無認證

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我無認証都用到呀!

伯爵府

cattz288 發表於 18-11-23 19:14
alipay hk我唔記得剩係用回鄉咭得唔得! 因為我兩個都認左

大陸支付寶,我用apps認證唔到,一打名就話錯

象牙宮

十五樓師奶 發表於 18-11-24 09:42
大陸支付寶,我用apps認證唔到,一打名就話錯

有無上傳回鄉咭? 要對回鄉咭名!
放下自在

男爵府

好媽媽勳章

ywng6 發表於 18-11-19 22:56
各位JM, 請問你們試過上傳身分証作認証嗎?覺得安全嗎?可分享一下?

我都只給回鄉卡認証,大致上使用無問題,只是淘宝那些返现,賣家直接付款给你那些收唔到。唯有唔貪。

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

okeymama 發表於 18-11-22 06:30
第一次用唔知點用,請問已增值,但付款時佢又要我入付款password, 但我装app時都冇設什任何付款password, ...

第一次用應該入番你之前登記的6位付款密碼,之後再用就不用再按密碼了

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

MM2005 發表於 18-11-24 15:26
第一次用應該入番你之前登記的6位付款密碼,之後再用就不用再按密碼了
...
Thanks

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我認証左,無問題

伯爵府

ywng6 發表於 18-11-22 02:29
回覆 hellohellojenny 的帖子

奇怪!我就永遠用不到$5果d優惠,以為一定要認証

無認證,仍然有coupon, 冇綁咭,去七仔入錢

首頁