馬明好慘

Ching0404
|
又好似比人玩咁。
winwin1110
|
唔係呀⋯⋯佢係人人藝員心中會得獎!
點知最終係袁,我覺得袁先瘀呀!成班藝人都唔選佢
薯圈
|
馬明真係超尷尬,跟住無再係鏡頭見到佢。
careycarey
|
換個角度,係大家都撐佢,佢人緣應該唔錯
MrsSingSing
|
我覺得袁偉豪慘d,打籃球同男主角都冇人揀佢,明明贏咗應該得到別人戥佢開心但全場靜哂,好似累到全村人輸咁,贏都贏得唔好意思
ac917
|
MrsSingSing 發表於 18-11-19 23:12
我覺得袁偉豪慘d,打籃球同男主角都冇人揀佢,明明贏咗應該得到別人戥佢開心但全場靜哂,好似累到全村人輸 ...

全場靜哂

又真係幾odd喎!
sinchui
|
好似我地出黎打工,睇住低級過你嘅同事一個又一個昇職爬你頭,口就話年年有人工加有糧出咪得,但個心都有啲銀住
吉比gilby21    發表於 18-11-20 10:53
fanny590
|
但係宮心計佢真係冇咩發揮, 都唔係男主角
wewanwan
|
咁睇黎袁生既人緣真係好麻麻
SUMNOK
|
我覺得馬明應該離開無線,離開先知你重要。馬明太乖啦!俾踩住心口上。一年係咁,又一年又係咁!旁人都心有不甘,否則唔會全部人都選馬明。無線做馬做都咁都好難看。
bobo88hk
|
證明無預先知?!
Ching0404
|
SUMNOK 發表於 18-11-19 23:18
我覺得馬明應該離開無線,離開先知你重要。馬明太乖啦!俾踩住心口上。一年係咁,又一年又係咁!旁人都心有 ...

我都覺得。txx 覺得佢唔會離開,所以都唔會點幫佢。
tangviv1
|
連上年都拎唔到,睇怕都難。
幸福花
|
其實馬明演技真係十年如一日!雖然袁都唔係好。。。。
mother904
|
我覺得馬明應該離開無線,離開先知你重要。馬明太乖啦!俾踩住心口上。一年係咁,又一年又係咁!旁人都心有 ...

當年最紅時候都唔肯俾佢,可能見佢個人冇乜野心,TVB擺明欺負佢。
yaumuimui
|
任三恕事實戲份少,發揮都不多。 何離呢套仲搶戲,蕭政楠咪仲慘連最後三強都唔入。袁Ben拎了視帝但冇人服,証明唔係實至名歸拎到仲尷尬。
Chchingpig
|
幸福花 發表於 18-11-19 23:29
其實馬明演技真係十年如一日!雖然袁都唔係好。。。。

如果講宮心計,其實蕭正楠做得好d
KarenC
|
MrsSingSing 發表於 18-11-19 23:12
我覺得袁偉豪慘d,打籃球同男主角都冇人揀佢,明明贏咗應該得到別人戥佢開心但全場靜哂,好似累到全村人輸 ...

以佢高度,打籃球唔揀佢都正路
幕前玩家
|
馬明贏咗人緣,都唔係輸晒
cassie0025
|
我都覺得係