有無5月預產嘅媽媽,可以一齊傾下計呀?

heidilo0731
|
我係5月預產的媽媽,我已經係第二胎了,大家唔知有無興趣一齊傾計呢?
heidilo0731
|
5月媽媽gp,如想請pm留電話同姓名!
heidilo0731
|
有無媽媽可以一齊傾下計呢?
LunglungChan
|
heidilo0731 發表於 18-11-19 23:22
我係5月預產的媽媽,我已經係第二胎了,大家唔知有無興趣一齊傾計呢?

太太5月7預產。。因為剛決定左用陪月。。而家未揾到陪月。。求介紹。。(emoji)
heidilo0731
|
LunglungChan 發表於 18-11-23 12:54
太太5月7預產。。因為剛決定左用陪月。。而家未揾到陪月。。求介紹。。(emoji)
...

你住邊呢?
KimmyChung
|
heidilo0731 發表於 18-11-20 07:59

我(emoji)(emoji)‍♀️
heidilo0731
|
KimmyChung 發表於 18-11-23 21:41
我(emoji)(emoji)‍♀️

你想講咩呢!(emoji)(emoji)點解得果得字?
heidilo0731
|
heidilo0731
|

heidilo0731
|
想入5月媽媽gp,可pm我,不過無得pm的媽媽,不要在此留低電話,你留言同我講pm你就可以了!
heidilo0731
|
想入5月媽媽gp,可pm我,不過無得pm的媽媽,不要在此留低電話,你留言同我講pm你就可以了!
heidilo0731
|
heidilo0731
|
heidilo0731
|
SsummerTang
|
heidilo0731 發表於 18-11-19 23:22

pm
SsummerTang
|

pm不到
heidilo0731
|
想入5月媽媽gp,可pm我,不過無得pm的媽媽,不要在此留低電話,你留言同我講pm你就可以了
heidilo0731
|
想入5月媽媽gp,可pm我,不過無得pm的媽媽,不要在此留低電話,你留言同我講pm你就可以了
heidilo0731
|