做野做到乜都唔記得

miriam
|
sales 問我某日有無特別野搞, 剩係記得有野要做............但唔記得係咩............返到屋企先諗到.............

畀我媽追左我兩個禮拜同佢預約換回鄉證, 收工前先記得..........個時已經 19:20..........搞下搞下又差唔多 20:00 先走......

諗住買少少野食返屋企食...........行下行下直接返左屋企............我依家 女子 月土 食我 口牙

cattz288
|
miriam 發表於 18-11-19 23:27
sales 問我某日有無特別野搞, 剩係記得有野要做............但唔記得係咩............返到屋企先諗到...... ...

用手機set reminder
bing-jing
|
記得有野唔記得 ,都唔算係唔記得
唔記得有嘢唔記得 ,就真係唔記得 喇!
catiou627
|
用手機記日程,set reminder. 太多事情,私事公事,人腦記唔掂!
miriam
|
cattz288 發表於 18-11-19 23:29
用手機set reminder
睇怕都要, 開始老人痴呆症發作

miriam
|
bing-jing 發表於 18-11-19 23:31
記得有野唔記得 ,都唔算係唔記得
唔記得有嘢唔記得 ,就真係唔記得 喇!
試過我囡提我都唔知有野要做.................

miriam
|
catiou627 發表於 18-11-19 23:33
用手機記日程,set reminder. 太多事情,私事公事,人腦記唔掂!
公事少唔記得, 唔記得係乜黎既全部都關我囡事

jasmineoj
|
miriam 發表於 18-11-19 23:27
sales 問我某日有無特別野搞, 剩係記得有野要做............但唔記得係咩............返到屋企先諗到...... ...
我都係,成日唔記得嘢,我連公司匙咭都唔見埋