懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

懷孕31周,每晚肛門腫脹痕痛,完全訓唔到,請問有沒有什麼孕婦可用的痔瘡膏推介?安那蘇痔瘡膏可以用嗎?

複式洋房

我上胎醫生開這牌子的膏和同一牌子的塞藥給我,我見萬x都有售,使用幾天後情況漸漸好多了。
另醫生有開糖水給我,容易點去厠所,希望你快快能過渡,這段不容易過的時間

別墅

回覆 Zitacoco 的帖子

謝謝你🙏🙏

大宅

CWSV 發表於 18-11-20 04:49
懷孕31周,每晚肛門腫脹痕痛,完全訓唔到,請問有沒有什麼孕婦可用的痔瘡膏推介?安那蘇痔瘡膏可以用嗎? ...

去體下醫生,叫醫生按返你嘅情況開俾你。

別墅

懷孕31周,每晚肛門腫脹痕痛,完全訓唔到,請問有沒有什麼孕婦可用的痔瘡膏推介?安那蘇痔瘡膏可以用嗎? ...

其實我個時都係甘 但都係得一只痔瘡膏 你吾好食甘熱氣野 同每次去完廁所用濕紙巾 但係你要有心理準備坐月仲痛因爲生個時好痛

別墅

Zitacoco 發表於 18-11-20 06:43
我上胎醫生開這牌子的膏和同一牌子的塞藥給我,我見萬x都有售,使用幾天後情況漸漸好多了。
另醫生有開糖水 ...

膏叫咩名?

別墅

Asosloving 發表於 18-11-27 21:43
其實我個時都係甘 但都係得一只痔瘡膏 你吾好食甘熱氣野 同每次去完廁所用濕紙巾 但係你要有心理準備坐月 ...

我宜家都痛,到時點算,OMG,痛死人

洋房

我而家24週痔瘡平時唔痛,但突左出來囉(emoji),今日去(emoji),谷到喊出來(emoji)好似生仔咁辛苦

禁止訪問

男爵府

回覆樓主:

安那蘇懷孕可用。上胎醫生都係開呢隻。

男爵府

最好叫醫生開比你

洋房

我1x週,生左粒大痔瘡,勁痛!掂下都痛又滲血,醫生開左塞藥,通便藥同安那蘇俾我,治療四,五日左右就唔痛了。

首頁

尾頁

跳至