游泳保暖衣邊度平,一田減價會平嗎

pekklechan
|
請問游泳保暖衣邊度平,一田減價會平嗎?thx
irischowys
|
pekklechan 發表於 18-11-20 07:42

我買kamachi短袖連身衣,約250
pekklechan
|
irischowys 發表於 18-11-20 07:55
我買kamachi短袖連身衣,約250

暖嗎?在那裡買?
yuensiu
|

一田減價日保暖衣同打底抓毛游泳衣都有得減。

aeon都有保暖衣買。
Honey
|
Sogo 7/F 童裝部減價中,康山Aeon今日最後減價。我買開Minnex 抓毛底連身保暖衣比仔仔。
msming
|

我見過有D减到百几咋
pekklechan
|
Honey 發表於 18-11-20 08:05
Sogo 7/F 童裝部減價中,康山Aeon今日最後減價。我買開Minnex 抓毛底連身保暖衣比仔仔。
...

請問吉之島幾錢,係咪間間有減呢?謝謝
肥豹
|
你可以22號去一田睇下一田22號開始半年一度大特價
kimberlybaby
|
AEON今日8拆喎
pekklechan
|
肥豹 發表於 18-11-20 08:07
你可以22號去一田睇下一田22號開始半年一度大特價

Thx
lovelybaby2015
|
九龍城廣場對開條街有間游泳用品outlet有arena、 speedo等大人細路也有,買過大人speedo保暖只是二百幾,如果在附近可去睇下
LuckyBBB
|
一田就算而家未做大減價都已有折, 整體平過 Aeon
不過上星期去一田買已收起左好多款 ,佢地話未知大減價會否有得放出黎賣或再平 d

所以我取後都買左 Minnex 小童中袖連身 $287
用呢個牌子舉例 ,見Aeon 原價仲標緊 $4xx 減左好似$3xx, 千色同一田原價都$35x 減價之後就$28x, 但當我買完之後發現,原來最平係在 fb 直接打呢個牌子入佢地page 買$244 咋

所以唔格過價真係洩底晒。。。
irischowys
|
pekklechan 發表於 18-11-20 07:56
暖嗎?在那裡買?

冇抓毛底,跟Goma差不多,正常保暖,我在永安買,係Kamachi counter
莫失莫忘
|
LuckyBBB 發表於 18-11-20 09:23
不過上星期去一田買已收起左好多款 ,佢地話未知大減價會 ...

真係冇諗過可以同minnex直接買,多謝報料。岩岩想同小朋友買件新既保暖衣
Yubi.T
|
樂富 Uny 都唔貴,早排見過
pekklechan
|
LuckyBBB 發表於 18-11-20 09:23
不過上星期去一田買已收起左好多款 ,佢地話未知大減價會 ...

謝分享