自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

cloudwingwing 發表於 18-11-20 09:18
台慶已經俾黃智雯及袁偉豪攞哂彩, 兩個獎都係佢地。(兩個都係實至名歸, 無踩人成份)

以TBB的做法, 香港視 ...

馬明做啲小人物表現仲好,做小生戲真係麻麻,黃智雯3個茵又真係正既,我撐佢今年上視后做1姐!

琥珀宮

cloudwingwing 發表於 18-11-20 09:18
台慶已經俾黃智雯及袁偉豪攞哂彩, 兩個獎都係佢地。(兩個都係實至名歸, 無踩人成份)

以TBB的做法, 香港視 ...

宣布袁得獎時,佢一d驚喜嘅表情都冇,根本一早就知。仲有黃智雯,搵佢跳舞又係咁訪問佢,完全內定晒

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

熊囡 發表於 18-11-20 13:59
其實馬德鐘喺2005年酒店風雲個角色,佢係最值得拎視帝。但tvb d 太冧鄭嘉穎,咩天幕下的戀人咁都可以fight ...

同天幕鬥個套係鳳凰四重奏,本來佢係大熱,但個時620捧鄭嘉穎,再加上馬個時好似有d唔好嘅新聞,所以大熱倒灶

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

apple~y 發表於 18-11-20 14:09
今年視帝應該比馬德鐘,但tvb應該唔會比佢
馬明今年套劇唔凸出
應該比袁或王

但坦白講,俾袁或王都係害咗佢地,一定俾觀眾鬧死,就好似舊年唐詩穎咁,真心奉勸tvb唔好再用呢個方法嚟捧人

大宅

jtw_ki 發表於 18-11-21 15:01
同天幕鬥個套係鳳凰四重奏,本來佢係大熱,但個時620捧鄭嘉穎,再加上馬個時好似有d唔好嘅新聞,所以大熱 ...

咁我記錯唔係同天幕鬥,但天幕根本唔會係實至名歸嘅劇囉,鄭生咁都拎到最男。。。wtf.... 仲有阿佘竟然憑鳳凰拎到雙料最女,真係wtf

大宅

jtw_ki 發表於 18-11-21 15:05
但坦白講,俾袁或王都係害咗佢地,一定俾觀眾鬧死,就好似舊年唐詩穎咁,真心奉勸tvb唔好用呢個方法嚟捧人 ...

圍爐取暖頒獎典禮

子爵府

回覆樓主:

我覺得黃智雯攞都幾好丫,陳煒和黃都好

首頁

尾頁

跳至