自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

PrettyCatCat 發表於 18-11-20 10:29
回覆 靚豬豬 的帖子

盈盈反而自然d

盈盈做返自己

男爵府

2018復活節勳章

佢係有料,但非常唔適合做娛樂圏,救命!!

伯爵府

見佢好用力講野和over咗嘅面部表情, 做司儀卻想用演戲的方式表達, 咁咪佢有辛苦, 做觀眾見佢咁驚青, 我地又辛苦, 可否做得自然點, 而不是演戲咁

侯爵府

我成日覺得佢講嘢得一個tone,唔適合做司儀。

禁止訪問

珍珠宮

牛也好勤力,但只適合勤力地耕田

男爵府

imlcc 發表於 18-11-20 11:57
我成日覺得佢講嘢得一個tone,唔適合做司儀。

我昨晚冇睇,之前睇過佢做勁歌金曲司儀,把聲天生唔響亮,又咬字不清,不是箍牙問題,係懶音,同美恩比爭太遠,至少人哋有甜美樣,令人看得舒服。

catjeffcat    發表於 18-11-20 12:28

公爵府

其實唔掂就係唔掂,關咩順唔順眼事。大家有眼睇佢表現,咁都叫好的話,觀眾要求真係好低,咁求其揾個藝人做都得。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

mandy952 發表於 18-11-20 09:38
佢有少少痴利根咁,咬字都唔清

佢都好d,mk 港姐直頭聽唔到佢講咩。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

PrettyCatCat 發表於 18-11-20 09:24
我覺得佢唔岩做, Mayanne好好多

佢把聲好沉,我聽唔到佢講野,唔知係未緊張?!

反而Mayanne 好響亮清楚,同埋睇落好精神,醒目

水晶宮

回覆樓主:

我覺得陳庭欣會好過may yan
如果講鍾意,我鍾意陳凱林做司儀

公爵府

其實佢可以練好啲咬字 字速 運氣 呢啲VOCAL技功... 做司儀或做戲把聲好重要.

男爵府

回覆 peaceaa1122 的帖子

有同感

男爵府

回覆 rean_chau 的帖子

要跟Do姐學先得

侯爵府

2018母親節勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章

其實我幾喜歡佢,又叻又靚女(雖然好多人話佢醜),講野唔會遊花園轉彎抹角,同埋睇得出佢係個好努力既人。咁緊張怯場就個個唔同既,有d人勁d,有d人無乜呢個問題。比d時間佢進步啦。我又唔係好覺得佢無觀眾緣喎,至少我身邊無乜人憎佢(至多係無感覺姐)

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

dleelm 發表於 18-11-20 10:06
佢係好努力的人,不過太緊張及無觀眾緣,做咩都唔順眼。

伯爵府

loved 發表於 18-11-20 12:02
牛也好勤力,但只適合勤力地耕田

珍珠宮

好媽媽勳章

dleelm 發表於 18-11-20 10:06
佢係好努力的人,不過太緊張及無觀眾緣,做咩都唔順眼。

哈哈, 10A和Fyy在後生仔界別的人氣不知幾勁,

世代不同了

水晶宮

有啲悶,講嘢唔流俐
但佢條裙幾靚
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

禁止訪問

回覆樓主:

首頁
12345...6

尾頁

跳至