請陪月問題

evackw
|

問左個陪月開價21,000加500車費每個月,一星期返五日,係咪正常價?因為見其他人返6日佢返5天,另仲有咩要留意?請指教,THX
mtcat
|
呢個價可以請到個好而又返六日嘅陪月喇
啱啱9月中生,我陪月收我23000返6日啦
ameky85
|
mtcat 發表於 18-11-20 15:02
...

可否pm介紹你的陪月俾我?
ipcs
|
evackw 發表於 18-11-20 10:13
問左個陪月開價21,000加500車費每個月,一星期返五日,係咪正常價?因為見其他人返6日佢返5天,另仲有咩要留意? ...

我請果個今年收2萬3,每星期返6日,每日8個鐘,無計交通費。
Ikki_n
|
...

可以介紹你個陪月給我嗎
Yoyolee1234
|
...
同意,
我9月頭生,都係23000返6日,又好,又識催乳,我開刀第四日返屋企,已經谷谷地,第五日陪月黎到,就幫我按通咗,舒服晒
Kaitlynchau
|
evackw 發表於 18-11-20 10:13
問左個陪月開價21,000加500車費每個月,一星期返五日,係咪正常價?因為見其他人返6日佢返5天,另仲有咩要留意? ...

我個個收18000,返5日!
millionbaby
|
我個陪月係$22000但未連交通費~
一星期返6日~朝9晚5~
ching215
|
millionbaby 發表於 19-1-14 01:46
我個陪月係$22000但未連交通費~
一星期返6日~朝9晚5~

可以pm資料嗎
ching215