日本團V6粉絲

tak_tak814
|
唔知有無人曾經或而家都仲鍾意呢個組合呢?
awah112
|
tak_tak814 發表於 18-11-20 10:42
唔知有無人曾經或而家都仲鍾意呢個組合呢?

睇節目幾好笑,歌就冇乜聽過
JJ0601
|
Me
suyi714
|

tak_tak814
|
其實我好耐無睇佢地喇 ~但近排無意間睇返佢地2017同2015年既 live tour ,好似又撻返著團火咁。所以想睇下有無朋友仔同我志同道合,你地係咪都係八十後??
俊浩BB媽
|
tak_tak814 發表於 18-11-21 23:51
其實我好耐無睇佢地喇 ~但近排無意間睇返佢地2017同2015年既 live tour ,好似又撻返著團火咁。所以想睇下 ...

我以前睇過佢地演唱會,好正
tak_tak814
|
香港concert嗎?我以前都有去睇,但關於內容已經忘記晒!
momonicnic1107
|
到,我到依家都好鍾意,以前會去睇演唱會,但依家湊小朋友去唔到,但所有碟必買
|
tak_tak814 發表於 18-11-22 00:06
香港concert嗎?我以前都有去睇,但關於內容已經忘記晒!

2002 V6 asia tour呀嘛!會展開兩場,我兩場都好近
tak_tak814
|
嘩 咁你真係忠實粉絲 我都諗香港會否已經無人鍾意佢地,咁你係邊度買碟?老公會否有微言?以前佢地D碟好易買,而家真係唔識邊度有得買,你以前會去外地睇演唱會嗎?
|
tak_tak814 發表於 18-11-22 00:35
嘩 咁你真係忠實粉絲 我都諗香港會否已經無人鍾意佢地,咁你係邊度買碟?老公會否有微言?以前佢地D碟好易買 ...

訂返黎咋,信和或者CD warehouse都有嘅有時,老公好支持
kk244
|
我以前好鐘意睇《搞笑病楝》同《校園瘋神榜》,最鐘意岡田准一 (emoji)(emoji)(emoji)
tak_tak814
|
回覆 momonicnic1107 的帖子

我嗰陣都有睇CC 同 V6 concert ,咁我地都有同場過,好開心見到咁長情既粉絲們~~
tak_tak814
|
回覆 kk244 的帖子

以前後生只會鍾意三宅健,但而家人大左 睇返近期既作品 發覺全部團員都好鍾意 ,D歌又好好聽~~
|
tak_tak814 發表於 18-11-22 00:50
回覆 kk244 的帖子

以前後生只會鍾意三宅健,但而家人大左 睇返近期既作品 發覺全部團員都好鍾意 ,D歌又 ...

我最鍾意小井(井之原快彥) 雖然唔靚仔,但就感覺好搞笑得黎又好多才多勢,反應又夠快 靚仔嘅話CC三個都顏值100
tak_tak814
|

回覆 momonicnic1107 的帖子

佢唔知點解可以愈來愈靚仔