自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2018復活節勳章

Mrs.Left 發表於 18-11-20 12:15
我估麥明詩以為對方係才子 點知原來係超級賤男 由打扮到舉止都完全唔得 佢個番偉論簡直不能苟同 麥明詩跳船 ...

一向都對呢位林生冇乜好感。沙塵到死。以為讀多幾年書就係材子。十優當年可能冇帶眼識人,唔明點解會揀佢。或者大家都係同類人啩。

子爵府

愛情令人盲目,我就真係頂唔順呢類二世祖,自大都不得了。
10A 應該㨂個中產醒目仔,好過呢d失匙二世祖。

大宅

回覆樓主:

好賤囉, 講埋d咩一定係揀人妻, 好嘔心呀佢

珍珠宮

2024年龍年勳章

Mrs.Left 發表於 18-11-20 12:15
我估麥明詩以為對方係才子 點知原來係超級賤男 由打扮到舉止都完全唔得 佢個番偉論簡直不能苟同 麥明詩跳船 ...

係~首先樣衰係阿媽生, 無得揀。但格衰口賤真係自招, 講嘢懶係搞笑...cheap到一個點

唔明10A當初點揀得落手...

珍珠宮

環保接龍勳章 大廚勳章

stagea 發表於 18-11-20 12:37
成個髮型似坐完海盜船

笑c我.....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

佢個髮型,我好想幫佢梳下

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

回覆樓主:

以為自己係情聖咁款?! 10A口味真係重
放下自在

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

nanananana 發表於 18-11-20 16:30
佢個髮型,我好想幫佢梳下

你竟然梳得落手

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

嘩!樣衰得佢吖!佢成個人想點

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

stagea 發表於 18-11-20 17:05
你竟然梳得落手

我係佢阿媽可能會想幫個衰仔梳番好個頭

我係外人只係想中佢一鑊

伯爵府

SASA滾 發表於 18-11-20 13:42
我覺得佢越亂噏24,就當自己出咗位 ,以為自己好叻,仲衰過做小丑囉。

佢個款同你個名好match

講吓笑,請勿介意

大宅

佢有錢、應該要揾海棉蛋糕個醫生幫佢搞搞先。

寶石宮

2023年兔年勳章

義氣仔女 發表於 18-11-20 12:48
真係相由心生, 賤男有樣睇

何止髮型 連個人都似係暈船浪未醒

子爵府

stagea 發表於 18-11-20 17:05
你竟然梳得落手

就好想梳翻整齊!我有強逼症的

首頁

尾頁

跳至