有冇去過呢間自助餐?2百蚊有生蠔?

icywg0234
|
今日攞份頭條睇,見到呢個廣告,心諗個價錢咁平,唔知得唔得,有冇jm 去過?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ting.kong
|
icywg0234 發表於 18-11-20 12:32
今日攞份頭條睇,見到呢個廣告,心諗個價錢咁平,唔知得唔得,有冇jm 去過?

...

我食過,可以一試,野食款式唔係太多,唔好其望甘高!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-11-21 12:27
icywg0234
|
ting.kong 發表於 18-11-20 13:00
我食過,可以一試,野食款式唔係太多,唔好其望甘高!

就咁睇相好似都唔錯,生蠔係任拎定限人頭?

ting.kong
|
icywg0234 發表於 18-11-20 13:01

任食,每人限扲兩隻
choi2015
|

...

我想問下位置喺邊度呀
winnielong
|
icywg0234 發表於 18-11-20 13:01

睇open rice 評語好差呀、大陸人多搶食、酒店只refill 二、三次就冇啦
wcpcelia    發表於 18-11-21 12:28
Poyau
|
當年係山林道出色 可惜今非昔比
|
ting.kong 發表於 18-11-20 13:03
任食,每人限扲兩隻
任食?

每人限扲兩隻?
Poyau
|
佐敦不如考慮恆豐紅煙窗自助午餐
ting.kong
|
winnielong 發表於 18-11-20 20:49
睇open rice 評語好差呀、大陸人多搶食、酒店只refill 二、三次就冇啦
...

我上次去無乜大陸人同好少人食得好舒服
ting.kong
|
168148 發表於 18-11-21 11:15
任食?

每人限扲兩隻?

每次一個人限拎兩隻,因為佢即刻開
tsung
|
winnielong 發表於 18-11-20 20:49
...

winnielong
|
ting.kong 發表於 18-11-21 11:39
我上次去無乜大陸人同好少人食得好舒服

所以要講運氣
wcpcelia    發表於 18-11-21 19:04
小肉妹
|

差到一個點,間野由工廈轉做酒店,好飯堂canteenfeel,壽司得幾舊擺係度,無野食,仲要嗅到臭廚味,不知所謂,得個平字,冇下次

claudiayumt
|
小肉妹 發表於 18-11-22 07:24
差到一個點,間野由工廈轉做酒店,好飯堂canteenfeel,壽司得幾舊擺係度,無野食,仲要嗅到臭廚味,不知所謂 ...

icywg0234
|
咁食呢間真係好睇彩數,預正多人就bye bye 得
ciray
|

...

我昨天中午在將軍澳的假日皇冠的尚厨食lunch buffet, HSBC card 有七折,每人大約$230,有即開生蠔,其他的都好食,我會再去的