尋晚台慶,馬德鐘都算俾面,咁都出席

熊囡
|
而家上網睇緊開頭,見到馬德鐘,幾開心,因為呢個台已暗燃失色左好多年。老老實實,而家TVB人才「荒」,我唔係話馬德鐘係咩天王級人馬,但相比起而家TVB班人,馬德鐘已算係TVB神級人馬。岩岩睇開場,見到馬德鐘個企位,蕭正楠都企得中間過佢,不禁心都灰埋。不過無計啦,高層改朝換代左,我心目中嘅真正小生花旦都走哂。蜀中無大將嘅情況下,獎係要頒嘅,咩王浩信陳展鵬李佳芯.... 係咁椅攝下時間睇下自啦
tsung
|
希望"跳躍"可以喺頒獎禮攞多d獎
Poyau    發表於 18-11-20 21:47
JD930    發表於 18-11-20 16:47
花生油子
|
套跳躍咁收得,,佢都有FACE啦
irischowys
|
tsung 發表於 18-11-20 13:45

我覺得會攞最佳劇集
docomo
|
熊囡 發表於 18-11-20 13:09
而家上網睇緊開頭,見到馬德鐘,幾開心,因為呢個台已暗燃失色左好多年。老老實實,而家TVB人才「荒」,我 ...

喺 tvb出吓鏡等觀眾記得吓佢,去第二度拍嘢(例如大6)叫價都會高d啦。
tsung
|
irischowys 發表於 18-11-20 13:51
我覺得會攞最佳劇集

無得輸
JD930    發表於 18-11-20 16:47
月見草
|
tsung 發表於 18-11-20 14:10
無得輸

cyyiu
|
係囉,估唔到佢會出席!
不過跳躍真係好睇,又有教育意義
我鍾意馬德鐘,又型又有腦!
baby_happy
|
馬德鐘好紅嘅咩?跳躍我冇睇,只記得佢以前形像好差,幾年冇見,以為佢冇劇拍咋
esmehouse
|
熊囡
|
baby_happy 發表於 18-11-20 15:07
馬德鐘好紅嘅咩?跳躍我冇睇,只記得佢以前形像好差,幾年冇見,以為佢冇劇拍咋
...

表演同佢形象其實係兩回事
cakii
|
tsung 發表於 18-11-20 13:45

支持
wing_tt
|
我到而家見到佢都記得
佢同馬"嬲"仔一齊
霸王硬搓波