自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

mongng 發表於 18-11-20 14:31
死解決唔到問題,有勇氣死不如積極諗下點搵錢,宜家的痛苦只有努力返工搵錢,用做野麻醉自己,以後生生性性 ...

只係覺得我要用好長時間先可以賺得返...

複式洋房

phchan 發表於 18-11-20 14:31
這樣已經好好,同自己講交了好貴的學費,錢是可以揾得返,最重要學費交了,要學到野,唔會再錯便值得了, ...

我老婆都係甘同我講

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

樓主先生,你太太都未放棄你,你放棄自己即係更加對唔住你太太,你嚟喺呢度呻為乜?想俾班C9鬧多你幾勻?快啲諗吓點樣重新振作啦
仲有,你快啲delete啲粗口啦

複式洋房

奶茶喱哩 發表於 18-11-20 14:32
你都好野喎⋯⋯無負債無影響屋企人

係...一星期裏面又贏變到戶口輸哂 有諗過借錢澤下袋..但最後冇借

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

neymar 發表於 18-11-20 14:28
努力緊 今日岩岩返返工 心情仲係好差...好冇心情

男爵府

發生咗無謂回頭望,抱怨只是浪費時間。我明白你感受,難得你家人依然支持你,不要令他們失望及擔心。地盤工多勞多得,請重新再站起來。不要輸了身體和家人,重新出發!撐住,男子漢!!

複式洋房

牛牛牛牛 發表於 18-11-20 14:38
樓主先生,你太太都未放棄你,你放棄自己即係更加對唔住你太太,你嚟喺呢度呻為乜?想俾班C9鬧多你幾勻?快 ...

知道 吾好意思 因為太嬲自己

珍珠宮

好媽媽勳章

現在不要回頭去望之前有什麼
有什麼

人生有高低處、別太在意

向前望向前望
重新振作

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

neymar 發表於 18-11-20 14:09
頭腦一片空白...吾知點算好...我好嬲自己點解甘衝動...點解可以甘垃圾甘廢...冇諗個老婆同個仔點算?又要找 ...

冇負債,由零開始

公爵府

回覆樓主:

與其喺度怪責自己, 不如諗下點再嚟過。諗方法補救

伯爵府

neymar 發表於 18-11-20 14:09
頭腦一片空白...吾知點算好...我好嬲自己點解甘衝動...點解可以甘垃圾甘廢...冇諗個老婆同個仔點算?又要找 ...

知錯要改,比返信心家人
凡勞苦擔重擔的人,
可以到我這裡來,
我就使你們得安息。

太 11:28

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

埋怨自己不如重新出法
輸極重有個家
努力啦

複式洋房

小霹 發表於 18-11-20 14:33
當買個大教訓
無負債, 有工番, 努力d搵錢, 好快可以企番起身。
最緊要唔好本「par」, 自己都放棄自己 ...

我將所有卡比哂我老婆keep 出糧d錢諗住都係佢幫我處理..希望由今日起慢慢企返起身

別墅

現在知道還未遲!!一天未死還有做好機會

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

neymar 發表於 18-11-20 14:44
我將所有卡比哂我老婆keep 出糧d錢諗住都係佢幫我處理..希望由今日起慢慢企返起身
...

識諗就好了

男爵府

回覆樓主:

就當自己由0開始儲錢。雖然一開始只係得好少錢,但積少成多。

大宅

浪子回頭金不換,加油,我相信你會有更好將來的!

伯爵府

Xmas吸收勳章

懂得醒覺已經係好開始, 錢冇咗就由依家開始慢慢儲, 加油 !

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

賭仔真無回頭??? 見你鈙述不只一次賭錢, 只是今次只剩0元, 字裏行間都無提過以後唔再賭,切不掉賭引就永遠在賭錢輸錢間巡迴, 搵界賭熱線幫下手啦.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

首頁
12345...10

尾頁

跳至