想問美白丸食咗係咪有幫助?

牛牛牛牛
|
jm有冇推介?
manman豬
|
初時係有用架,但你唔好預期食左即刻見效,要俾時間佢
牛牛牛牛
|
manman豬 發表於 18-11-21 13:06
初時係有用架,但你唔好預期食左即刻見效,要俾時間佢

因為想外敷內服美白同去斑,見公海有jm講做機如果做著cheap機會唔知咩反黑好嚇人,都係想試啲低風險嘢先
MomKim
|

我朋友食白蕃茄個隻, 佢自己話有用 (都有講停食之後就打回原形),
但我就咁睇都唔太覺得有白過.
manman豬
|
牛牛牛牛 發表於 18-11-21 14:36
因為想外敷內服美白同去斑,見公海有jm講做機如果做著cheap機會唔知咩反黑好嚇人,都係想試啲低風險嘢先:s ...

又唔一定做機先得,但你除左食美白丸之外,仲要勤力d搽防曬,美白body lotion果d先work,

牛牛牛牛
|
MomKim 發表於 18-11-21 16:06
我朋友食白蕃茄個隻, 佢自己話有用 (都有講停食之後就打回原形),
但我就咁睇都唔太覺得有白過. ...

請問知唔知邊度買到?
牛牛牛牛
|
manman豬 發表於 18-11-22 09:50

又唔一定做機先得,但你除左食美白丸之外,仲要勤力d搽防曬 ...

有冇好介紹?係唔係成set咁用?
木偶木偶
|
會唔會試血橙飲品?我見證住同事3個月內變白左
manman豬
|
牛牛牛牛 發表於 18-11-23 16:58
有冇好介紹?係唔係成set咁用?

你可以試下Pola , keep住食一段時間.配合埋其他就見效.呢隻就一盒有180粒,正常食到3個月架
牛牛牛牛
|
木偶木偶 發表於 18-11-23 17:03
會唔會試血橙飲品?我見證住同事3個月內變白左

係傳銷定一般舖頭都買到?
牛牛牛牛
|
manman豬 發表於 18-11-26 14:38
你可以試下Pola , keep住食一段時間.配合埋其他就見效.呢隻就一盒有180粒,正常食到3個月架
...

原來POLA都有美白丸 要點配?
heycutiepie
|
食呢啲要小心
之前出左新聞話對身體唔好
我朋友食日本pola食完唔黎m
sushiroll
|
牛牛牛牛 發表於 18-11-26 21:01
I have been taking the POLA ones I guess the JM meant the other whitening products from POLA?

POLA has both liquid and pills, SA advised me to start with liquid for around 1-3 months, then use pills. Like all whitening products they tend to make your skin dry tho, and the liquid one apparently makes your skin drier than the taking pills.
healthymimi
|
間中用薏仁粉洗面work. 但薏仁粉太大瓶
manman豬
|
牛牛牛牛 發表於 18-11-26 21:01

都係果句,都要keep住搽防曬先得,要變白都需要D時間,其實每日朝早起身之後食係最好既
yipman00
|
邊度買?
markuscwmama
|
heycutiepie 發表於 18-11-26 22:36
食呢啲要小心
之前出左新聞話對身體唔好
我朋友食日本pola食完唔黎m

我之前都試過好多隻美白丸,剛剛仲趁Sogo Thankful week 其間買咗POLA 嗰set 美白丸孖裝嚟試,我就未有呢個問題喎!你朋友係邊到買架? 其實會唔會唔關事吖
MomKim
|
牛牛牛牛 發表於 18-11-23 16:58
請問知唔知邊度買到?

朋友係一間醫生開既醫美診所買架.
rainbowchuuu3
|
想知 +1
Vodkaaa
|
想知too,, 同埋係咪唔可以朝早食 ? or 食完唔可以曬到太陽?