小丸子fans記得買(update #11)

vivian0919
|

hk.ulifestyle.com.hk/activity/detail/112599/便利店新品-7-eleven櫻桃小丸子精品零食-雪糕車-飛行棋索袋-卡套

【便利店新品】7-Eleven櫻桃小丸子精品零食 雪糕車/飛行棋索袋/卡套

7-Eleven便利店上星期先宣佈推出一系列印花換購BANBAO櫻桃小丸子港式懷舊商店街積木,今星期又再次有新品推出啦!今次7-11推出的精品零食同樣係櫻桃小丸子同一班同學仔做主角,當中包括有索袋、卡套、毛巾等等,精品加入了不少地道港式元素如雪糕車、飛行棋,設計非常特別,睇嚟粉絲又要拎定銀包出嚟啦
tansyneko    發表於 18-11-21 13:31
wcpcelia    發表於 18-11-21 10:38
Cheuk2012    發表於 18-11-20 18:18
cake05    發表於 18-11-20 17:57
ttjl7
|
謝謝報料·
laikapo
|
唔知截止日期去到幾時呢?
lilysun123
|
vivian0919 發表於 18-11-20 17:06
hk.ulifestyle.com.hk/activity/detail/112599/便利店新品-7-eleven櫻桃小丸子精品零食-雪糕車-飛行棋索袋- ...

island811
|
Thanks
Cheuk2012
|
回覆 vivian0919 的帖子

謝謝分享
vivian0919
|
laikapo 發表於 18-11-20 17:43
唔知截止日期去到幾時呢?

呢個係賣,所以冇截止日期,你係咪想講換茶檔果個?
tsung
|

|
vivian0919 發表於 18-11-20 18:36
呢個係賣,所以冇截止日期,你係咪想講換茶檔果個?

請問知唔知換購果個鐘有無印花派??
vivian0919
|
9594 發表於 18-11-20 21:19
請問知唔知換購果個鐘有無印花派??

印花派發日期:2018年11月21日早上7時至2019年1月1日

左鄰友里小情景換領/購日期:2018年11月21日早上7時至2019年1月4日

https://www.7-eleven.com.hk/zh/news/redemption-program
Poyau    發表於 18-11-21 11:47
vivian0919
|
Cheuk2012 發表於 18-11-20 18:19

謝謝分享

七仔偷步有啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau    發表於 18-11-21 11:47
wcpcelia    發表於 18-11-21 10:39
cake05    發表於 18-11-21 07:17
Cheuk2012    發表於 18-11-20 23:29
yvonne818
|

iamyiten
|
vivian0919 發表於 18-11-20 17:06
hk.ulifestyle.com.hk/activity/detail/112599/便利店新品-7-eleven櫻桃小丸子精品零食-雪糕車-飛行棋索袋- ...

等佢減價先買
過多兩三個月就減價
|
vivian0919 發表於 18-11-20 21:34
印花派發日期:2018年11月21日早上7時至2019年1月1日

左鄰友里小情景換領/購日期:2018年11月21日早上7時 ...

睇咗啦,但無講加錢換鐘果二百幾蚊有無比印花。
|
vivian0919 發表於 18-11-20 21:36
七仔偷步有啦

菠蘿飽係咩黎?
vivian0919
|
9594 發表於 18-11-20 21:48
菠蘿飽係咩黎?

咭套
vivian0919
|
9594 發表於 18-11-20 21:47
睇咗啦,但無講加錢換鐘果二百幾蚊有無比印花。

小丸子書包店真人發聲鬧鐘情景換購詳情:
由2018年11月21日早上7時至2019年1月4日,於7-Eleven分店以任何消費*,即可加$238換購一件。
wcpcelia    發表於 18-11-21 10:39
Cheuk2012
|

好靚
cherrywong05
|

Waiwai0801
|
今日買左個鐘,2百幾蚊係會俾埋印花架
超正,即刻換到5盒
Poyau    發表於 18-11-21 11:48