有冇脫毛推介

andy_leehk
|
天生手腳比較多毛,成日剃又搞到皮膚敏感,想搵間美容院脫毛有冇好介紹?
天降大任
|
我都想知
ChanSanna
|
我都想知
mandymo
|
我岩岩Join左Medxxase幾好啊,永久不限次數脫毛,我自己就join左full bikini,果時係朋友介紹我join既,全單有75折,送左永久上唇比我,我join左而家可以refer人免費試做(如果自己登記上去係無得免費試做架!),除左全單有75折,一樣送永久上唇,覺得上唇唔岩用既可以簡全單75折後再減多2000蚊,我決定join 呢間既時候其實都research過好多,有平既又有再貴d既,最近有間Haixxess都好抵,做緊半價優惠,但我fb msg問過,頭一年做左6次之後會進入保養期,一年只可以做3次保養,我本身天生毛多,認為呢個次數唔會夠我清晒d毛毛,所以最後簡左Join M記!如果有興趣知多d或者想試做可以pm我
fundfund
|
A+, 單次收費
Keiko818
|
mandymo 發表於 18-11-20 21:07
我岩岩Join左Medxxase幾好啊,永久不限次數脫毛,我自己就join左full bikini,果時係朋友介紹我join既,全 ...

請問full b how much ar?
mandymo
|
Keiko818 發表於 18-11-20 23:14
請問full b how much ar?

Check pm thanks :)
kakalingg
|
我join mediLxxx都一段時間啦!做全面!上個月話有update左vip!所以我都有張vip禮卷可以減錢!當然果d 75折同小部位都有。
身邊d朋友我都介紹又joined,有人想要都可以pm
ccm516
|
Medxxx 幾錢?有無分時段打會平?
ccm516
|
我去過g2 beauty 問過 價錢都ok想比較下
mandymo
|
ccm516 發表於 18-11-21 00:36
Medxxx 幾錢?有無分時段打會平?

Please check pm,M記有分時段既,peak hour會貴啲,不過朋友refer就可以以non peak hr既價free upgrade去peak hour全時段
|
mandymo 發表於 18-11-21 07:54
Please check pm,M記有分時段既,peak hour會貴啲,不過朋友refer就可以以non peak hr既價free upgrade去 ...

這裡不錯,我在這裡做美容師的

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
janice1226
|
andy_leehk 發表於 18-11-20 17:51
天生手腳比較多毛,成日剃又搞到皮膚敏感,想搵間美容院脫毛有冇好介紹?
...

以前我剃到倒毛,起哂黑色粒粒tim 後尾參加左medilasx,脫到滑正哂。你可以去試下trial先,我覺得唔痛同埋我平時會好易出風癱既,但都無事
abcde5486
|
ccm516 發表於 18-11-21 00:38
我去過g2 beauty 問過 價錢都ok想比較下

咁岩既 !!我朋友都介紹我去G2, 佢話service 好好!
weiwei6686
|
fundfund 發表於 18-11-20 23:09
A+, 單次收費

請問a+用咩機?
Thx JM
mandymo
|
weiwei6686 發表於 18-11-21 12:14
請問a+用咩機?
Thx JM

A+都係用755機
grace1207
|
我係去開swiss o 度脫, 覺得佢幫我清得好乾淨同埋唔hea, 就係上網唔多人討論, 不過就唔算好平, 見我宜家清左咁多都覺得抵~
janice1226
|
Swixxe好多打手
我睇親脫毛post都有新人推呢間
睇一睇jm親身報料, 小心中伏

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kakalingg
|
有時間就上去了解左先,聽同睇都2回事既
DOB912
|
我之前去過一間脫underarm,平係好平,不過真係一分錢一分貨囉,打極都仲有,早知咪鬼貪平