阿嬌都話要減肥?其實都瘦左好多

Waiwai11
|
可能想再fit d

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
hiragana
|
香港 standard係瘦先叫靚
Holidaykiki
|
感覺佢係不嬲都肥肥地,佢咁矮又係明星,要求自己45kg都差不多。
wan_sosin
|

我都想有45Kg,但我而家係輕過45Kg!
但都有人話我唔算好瘦,我都真係投晒降 而且我都年紀唔細,有D肉先健康D,好似最近好多post都講,年紀大嘅女星唔好太瘦咁樣。

其實45Kg都仍然瘦啦!
Catabella
|
嬌最慘係天生腳粗、又唔高、肥少少就睇落好肥。
ChloeMa
|
如果佢瘦5kg,一定仲靚
Poyau
|
再減5-6kg唔算少
maggie196
|
婚前減肥,又自製話題,結一次婚loop幾百萬次。
tsung
|
Catabella 發表於 18-11-20 18:45

Supertalkative
|

佢有啲肉地

咁矮都有45kg
Romerome
|
其實佢已經唔肥
noodleball
|

冇錯,我同呀嬌一樣,望落係面圓圓,下身又粗大,但磅數其實好fit,所以真係要減4-5kg先一定會全身瘦哂,我好明白呢個道理,但就係冇動力去減肥
|
佢結婚後係肥左好多。。。。
無話可說
|
佢唔瘦,尤其下半身肥腳又粗,減係正常,女人點都要keep
tungking
|
ChloeMa 發表於 18-11-20 19:09
如果佢瘦5kg,一定仲靚

但,,,年紀開始大,太瘦塊面又凹又冇神。。
貧窮媽媽
|
結完婚後唔係又肥返d 咩
hokabb
|

我都係最慘一減塊臉即凹,手臂仲係咁橫強
tansyneko
|
ice_seiya
|
呢個時期嘅阿嬌應該係比而家瘦,簡直係顏值爆表

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Waiwai11
|

真係下半身肥出事