點x綠員工扼錢?

fukuoka_saga
|

今天去買嘢,有2張10元coupon係2019年9月到期。我多口問句用唔用得,因為我買個d係有折貨。點知對方話你d券過期。

我話下,2019年喎。佢話過機表示已過期。
仲問我邊個比你。

其實就係佢比我,我係9月join member,都係依個staff.但我冇出聲。

之後佢話你比74元我啦,我買84元東西。佢話本身券過期,佢私下比10元折扣我,但收我2張卷。

我覺得好古怪,話唔使,比返2張券我。

我覺得佢想落格。但依間係咪特許經營,打去投訴有用?

eeaa
|
甘奇怪
油麥麥
|
個職員有D蠱惑

另外,係「券」,用刀字!
「卷」= roll

kit2004
|
寫住2019 都話過期?問佢點解?你應該即時話係你比我. 即問佢寫字樓或總公司電話,話要問清楚了解下.睇佢點.

你最後有冇買?
衛英姿
|
佢手上有張券就嚟過期?想要你個張?
mandy952
|
fukuoka_saga 發表於 18-11-20 19:24
今天去買嘢,有2張10元coupon係2019年9月到期。我多口問句用唔用得,因為我買個d係有折貨。點知對方話你d卷 ...

覺得佢發緊夢冇帶腦返工多d
docomo
|
fukuoka_saga 發表於 18-11-20 19:24
今天去買嘢,有2張10元coupon係2019年9月到期。我多口問句用唔用得,因為我買個d係有折貨。點知對方話你d卷 ...

樓主識停止交易兼攞番張券,十分英明果斷,讚
|
油麥麥 發表於 18-11-20 19:28
個職員有D蠱惑

另外,係「券」,用刀字!

修正返 謝謝
|
kit2004 發表於 18-11-20 19:29
寫住2019 都話過期?問佢點解?你應該即時話係你比我. 即問佢寫字樓或總公司電話,話要問清楚了解下.睇佢點.

...

我有買,但冇用個2張券。
chelsea_jbb    發表於 18-11-20 20:30
chelsea_jbb    發表於 18-11-20 20:28
chelsea_jbb    發表於 18-11-20 20:24
瑤瑤~
|
send email去問佢總公司cs睇下點解釋
karshing
|
咁衰格,打去總部問,投訴佢
Poyau
|
想落格
lingluk1306
|
十蚊都呃 好cheap