有無人已經收到K1 Offer? (唔知可唔可以喺度問呢...)

js_714
|
如題, 好擔心。

Supertalkative
|
js_714 發表於 18-11-20 20:50
如題, 好擔心。

實有人放返出黎,唔洗驚,實有書讀
十分鐘
|
幼稚園音樂會轉得超快,加油
cyyiu
|
明白你嘅擔心,但其實唔駛太擔心,除非你追求名幼,如果唔係一定有位!
js_714
|
當年大仔完全唔擔心, 宜家到細佬就雙倍擔心
壞蛋獎門人
|
js_714 發表於 18-11-20 21:13
當年大仔完全唔擔心, 宜家到細佬就雙倍擔心

細佬唔係跟番阿哥間學校咩?
js_714
|
壞蛋獎門人 發表於 18-11-20 21:20
細佬唔係跟番阿哥間學校咩?

有照報, 但無講明一定收
bbchu0316
|
js_714 發表於 18-11-20 21:21
有照報, 但無講明一定收

名幼?
js_714
|
bbchu0316 發表於 18-11-20 21:33
名幼?

唔係, 不過區內算唔差, 自己都好鍾意班老師
YAC0601
|
我未有,一個都冇!已經不是名幼,區內普通學校
好擔心架!不過擔心都冇咩用
喜喜天使
|
後備,唉,阿哥讀過都後備,好失落
js_714
|
喜喜天使 發表於 18-11-20 23:47
後備,唉,阿哥讀過都後備,好失落

名幼?
CC雪
|
今個星期先去面試吖,只報咗兩間
newspaperhang
|
我驚過你,報左一間咋仲要係就咁樓下果間,話20/12 之前有結果,仲要等多成個月
Ytfc
|
唔係名幼嘅話其實唔使驚喎,到一月教育局會出邊啲學校仲有位,我見有啲幼稚園都幾好架喎

喜喜天使
|
js_714 發表於 18-11-21 07:04
名幼?

普通邨幼
sg51244
|
有朋友已收到offer,
我個個in都未in哂,不過我唔擔心,
因為係細B,冇offer咪遲一年讀囉
js_714
|
newspaperhang 發表於 18-11-21 09:29
我驚過你,報左一間咋仲要係就咁樓下果間,話20/12 之前有結果,仲要等多成個月
...

咁勇敢?
hoiching0516
|
有, 唔係名幼, 都係區內好一般既學校, 其實校舍環境麻麻, 但老師有愛心, 因為學生少, 師生比率較細, 所以佢肯收細女感覺好似中左獎咁... 事關細女in左3間, 但佢完全係坐唔定周圍走唔聽指令, 又未識講野, 有學校收真係謝天謝地了
李露眉
|
實有書讀, 無晒雙非,
好多學位.