最愛外國男明星~

Docdog22
|
我先! eddie redmayne 由佢做丹麥女孩之後就瘋狂愛上佢!!
Ashleycorina
|
Docdog22 發表於 18-11-20 21:13
我先! eddie redmayne 由佢做丹麥女孩之後就瘋狂愛上佢!!

佢真係好好戲
Docdog22
|
Ashleycorina 發表於 18-11-20 21:16
佢真係好好戲

係!!! 又靚仔又好戲 我果時睇完丹麥女孩 個心都比佢搞到拿住拿住! 太入戲
hehehahailoveu
|
Benedict cumberbatch 睇完Sherlock 就迷左,本身都鐘意睇推理偵探小說既!
華華子    發表於 18-11-30 16:20
Toffeegirl
|

同感!
the8
|
Henry Cavill 最鍾意佢拍 The Tudors 時果個造型
karen508hk
|
我鍾意johnny depp
littlesister
|
我老餅,仲係懷念靚仔時既 Keanu Reeves
華華子    發表於 18-11-30 16:20
davywm    發表於 18-11-21 10:59
SJ6
|
littlesister 發表於 18-11-20 21:48

my own private Idaho, 佢同 River Phonix 都好型
HoneyBee30    發表於 18-11-21 07:34
yammycherry
|
the8 發表於 18-11-20 21:28
Henry Cavill 最鍾意佢拍 The Tudors 時果個造型

我都係,果陣好鐘意佢,不過而家麻麻了
yammycherry
|

其實霍金都做得好好
Protea
|
Leonardo DiCaprio
今日出海
|

me 2
the8
|
yammycherry 發表於 18-11-20 23:18
我都係,果陣好鐘意佢,不過而家麻麻了

果陣直情覺得佢 charming 到不得了,將 King Herny 比下去...依家就無果時咁心心眼。
MagDog
|
Tom Hanks 演技入木三分
TMC3012
|
SJ6 發表於 18-11-20 23:09
my own private Idaho, 佢同 River Phonix 都好型

可惜咁早就走左
Wingwingm
|
Leonardo
HoshiSora
|
hehehahailoveu 發表於 18-11-20 21:22
Benedict cumberbatch 睇完Sherlock 就迷左,本身都鐘意睇推理偵探小說既!
...

表現自信,口齒伶俐
HoshiSora
|
littlesister 發表於 18-11-20 21:48

冇耍大牌,俊朗
Pigpigzhu
|
Wingwingm 發表於 18-11-20 23:40
Leonardo
小李都係我致愛