原來汪阿tag

金三珣
|

係因為阿姐都玩ig,個個影完相都叫阿姐:記得tag返我呀。
點知阿姐根本唔知咩係tag ,點tag,所以就出現左汪阿tag

今日口水多過浪花阿Do姐講的,但奇怪佢有助手,點解唔問助手呢?

BBHHO
|
金三珣 發表於 18-11-20 21:39
點知阿姐根本唔知咩係tag ,點tag,所以就出現左 ...

好可愛
losttoa
|
我覺得幾可愛,開創一個熱話
KenHim
|
直頭係變咗潮流
tansyneko
|
原來係咁嚟.......................
ice_seiya
|
係汪阿tag
AGa1111
|

今時今日阿姐都仲可以做潮流icon

HoshiSora
|
點知阿姐根本唔知咩係tag ,點tag,所以就出現左 ...

謝謝告知

musiccisum
|

charity1017
|

真系好潮,七十幾都仲玩ig
MagDog
|
潮流帶動者。Influencer!! 呢期任何人之後就係汪阿Tag喇
TMC3012
|
我估到係咁, 所以先寫上去
不過真係好正
boboblublu
|

oopp2008
|
mctl1995
|
阿姐好正
baby'sbreath
|
阿姐好潮
櫻花bb
|
汪阿tag
cassie0025
|
以前覺得LIZA姐好嚴肅好惡, 而家年紀愈大愈好玩!
badguy333
|
好可愛
triplek
|
AGa1111 發表於 18-11-20 22:57
今時今日阿姐都仲可以做潮流icon

好正呀佢
又搞笑又唔會被人嫌佢老唔識野 同羅蘭都係香港既寶黎