自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

cassie0025 發表於 18-11-21 00:02
以前覺得LIZA姐好嚴肅好惡, 而家年紀愈大愈好玩!

同感,我反而越嚟越唔鍾意Did Did,有時講野好不留餘地

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

stkyo 發表於 18-11-21 10:48
同感,我反而越嚟越唔鍾意Did Did,有時講野好不留餘地

有同感!雖然話佢鬧農夫時,有時係有搞笑效果,但而家有好多時 over左,有幾次見陸永個樣有d尷尬。

男爵府

金三珣 發表於 18-11-20 21:39
係因為阿姐都玩ig,個個影完相都叫阿姐:記得tag返我呀。
點知阿姐根本唔知咩係tag ,點tag,所以就出現左 ...

之前聽過訪問,阿姐鍾意事事親力親為

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

大宅

其實佢咁樣逐個名寫上去真係好有heart, 係電話個mon到寫字唔易架

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

咁阿姐手寫tag應該方便好多,加上有d人根本無ig點tag

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

金三珣 發表於 18-11-20 21:39
係因為阿姐都玩ig,個個影完相都叫阿姐:記得tag返我呀。
點知阿姐根本唔知咩係tag ,點tag,所以就出現左 ...

好似淋紅油咁,幾有喜劇感。
你若盛開, 蝴蝶便來!

大宅

回覆樓主:

呢次汪呀tag嘅事件, 比我感覺liza姐好親民好玩得, 令人喜歡佢呢面

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

感激遇上你~

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子達人勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

夠特別

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

AGa1111 發表於 18-11-20 22:57
今時今日阿姐都仲可以做潮流icon

呢樣真心勁

首頁

尾頁

跳至