親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Lqueenie 發表於 18-12-11 18:11
網上互相幫忙

你都玩得開心d

您都好似係下星期出發喎

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

waiwaikelly 發表於 18-12-11 19:42
您都好似係下星期出發喎

23號算唔算下星期? 時間過得好快,我1月1日買機票,轉眼又出發

男爵府

Lqueenie 發表於 18-12-11 21:54
23號算唔算下星期? 時間過得好快,我1月1日買機票,轉眼又出發
...

您訂個個教練是學全日嗎?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

waiwaikelly 發表於 18-12-11 22:09
您訂個個教練是學全日嗎?

暫時訂左2小時,唔知4隻小鬼岩唔岩玩

男爵府

Lqueenie 發表於 18-12-11 22:11
暫時訂左2小時,唔知4隻小鬼岩唔岩玩

本來訂全日,而家想改半天,因其實基本野識,係想學上山,想請問您工具跟教練租埋嗎?如果半日,咁點回收比佢?

珍珠宮

回覆 waiwaikelly 的帖子

我又冇問, 租就車我地去佢 shop 拎

大宅

Lqueenie 發表於 18-12-8 18:27
我有一日包車會去摘士多啤梨,我以為你講的地方在平昌附近

請問你包車去邊度摘士多啤梨呀?可以分享資料嗎? Thx

珍珠宮

cece-ko 發表於 18-12-13 22:13

司機介紹的,我都唔知詳情

珍珠宮

cece-ko 發表於 18-12-13 22:13

司機介紹的,我都唔知詳情

首頁

尾頁

跳至