夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

好傷心,點解結左婚都感受唔到老公同我親。咩都阿媽話點就點。老婆唔開心若無其事,阿媽唔開心就大件事。點解男人咁唔識諗,愛老婆多d,女人一定全力去愛埋另一半既家人,因為老公既然咁愛自己,自己都好自然愛老公所愛。我真係覺得唔知自己係d咩,只係生活同伴。同伴都會顧同伴感受,莫非我連人都不如。我係邊個。

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

凡事唔會只得一面

有d 男人係 : 女人愛男家人多 d,先會愛女人多d
又或者男人愛女人多 d,女人都唔會愛男家人多 d 的
睇多 d 婆媳版就知,無特定方程式

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

faithcat 發表於 18-11-21 02:19
好傷心,點解結左婚都感受唔到老公同我親。咩都阿媽話點就點。老婆唔開心若無其事,阿媽唔開心就大件事。點 ...

……

子爵府

畀面勳章

同意熊貓媽,既然你先生咁錫99,如你想先生對你好,你先要對99好。。
呢個世界唔付出點會有收穫

翡翠宮

如何'媽寶'先?
有D女人個老公打個電話比名媽傾下計就已經label為媽寶
總之唔順眼就媽寶
你講下咩事好過啦

gtg435i    發表於 18-11-21 14:58

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

其實, 諗返自己, 係咪都係阿媽親啲?
每日望住佢哋就充滿力量啦!

男爵府

回覆樓主:

你已連傢俱都不如。
生左未? 未生早啲離。否則生埋仔你變地底泥。

伯爵府

faithcat 發表於 18-11-21 02:19
好傷心,點解結左婚都感受唔到老公同我親。咩都阿媽話點就點。老婆唔開心若無其事,阿媽唔開心就大件事。點 ...

你老公就係媽寶,阿媽咩都係排第一

大宅

你應該要同你老公溝通一下呢個問題,唔好亂唸。有時男人嘅心思同女人唔同嘅,

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

我唔係唔愛老公家人,同佢地關係亦無問題,亦唔係要老公同99反面果d,但面對一d家庭問題,有事要商討,老公就聽晒阿媽話,唔理有無道理。結左婚我地有自己家庭,自己家庭的事最終係咪應該兩夫婦去決定。老婆有意見,阿媽又有意見,唔想跟99意見唔代表唔愛99。但過程傷心在我在家中沒地位,不覺得我同老公有自己的家。老公還是99的家人,而我還像是外人。

禁止訪問

男爵府

I9528 發表於 18-11-21 07:54
凡事唔會只得一面

有d 男人係 : 女人愛男家人多 d,先會愛女人多d

睇黎我係一
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

faithcat 發表於 18-11-21 22:50
我唔係唔愛老公家人,同佢地關係亦無問題,亦唔係要老公同99反面果d,但面對一d家庭問題,有事要商討,老公 ...

情況有點似.....
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

瑪瑙宮

即係有咩事上面有分岐?

大宅

曾經聽過話男人點對阿媽,將來就點對老婆。你聽到會否舒服D?

男爵府

jthl2013 發表於 18-11-22 05:36

(emoji)係咩,見好多人唔係咁

大宅

KooLee 發表於 18-11-21 19:33
樓主唔好咁灰,我有個男性朋友,佢自己都話佢唔係唔愛老婆,但佢老婆同佢阿媽同男家唔啱,佢唔想夾喺中間, ...

咁樣咪係男人蠢嚕。
樣樣都覺得要讓阿媽先, 老婆是死。

但佢地忘記左走同佢地走到最後的係老婆。 根本係自已玩死自已的婚姻。

只要果男人出面幫老婆, 根本就唔會將發生咩事。

果男人自已連老婆都唔幫, 仲有邊個會幫老婆?
邊個睇得起果老婆呀?!

大宅

faithcat 發表於 18-11-21 22:50
我唔係唔愛老公家人,同佢地關係亦無問題,亦唔係要老公同99反面果d,但面對一d家庭問題,有事要商討,老公 ...

呢個我明呀, 可能其實好小事好小事好微不足道事咁,

可能純粹2公婆想商量下去邊食飯拍拖今日, 阿媽一句話浪費錢唔好去, 或者無預先講好話一定要今晚一齊食之類
最點係果老公無視左果老婆意思, 變成明明自已一家的事就繳成要得到99批准先做到咁。

瑪瑙宮

jthl2013 發表於 18-11-22 05:36

吓, 唔覺喎, 我囝女朋友幸福好多

首頁

尾頁

跳至