去完旅行之後,塊面多左超多雀斑

kittywong128
|
本身自己塊面已經有少少雀斑,唔知旅行完之後變得仲多,成個臉頰都係,點算好呀?
pancake65
|
我覺得bio-oil幾有效的
B301
|
pancake65 發表於 18-11-21 11:50

吾知bio-oil可以去斑......!
weiwei6686
|
laser
yeemeif
|
你去邊度嚟?
IloveJJ
|
kittywong128 發表於 18-11-21 09:23
本身自己塊面已經有少少雀斑,唔知旅行完之後變得仲多,成個臉頰都係,點算好呀? ...

無搽防曬嗎?
|
pancake65 發表於 18-11-21 11:50
bio-oil唔係去妊娠紋咩,可以去斑?
|
IloveJJ 發表於 18-11-21 14:51
無搽防曬嗎?
有搽呀
IloveJJ
|
kittywong128 發表於 18-11-21 15:20
有搽呀

咁你既防曬有問題啦!我年年暑假去晒十日八日,從來無多到斑。
pancake65
|
回覆 kittywong128 的帖子

可以呀, 我自己都有用開
seasonbaby
|
IloveJJ 發表於 18-11-21 15:37
咁你既防曬有問題啦!我年年暑假去晒十日八日,從來無多到斑。

請問你用邊隻防曬
IloveJJ
|
seasonbaby 發表於 18-11-21 17:47
請問你用邊隻防曬

年年用Anessa, 今年Anessa加LRP
seasonbaby
|
IloveJJ 發表於 18-11-21 17:48
年年用Anessa, 今年Anessa加LRP

Anessa邊隻?我都(emoji)️用,不過夏天返工坐office 就有D乾。LRP50嗰隻?笠唔笠呀?係未有色架?
IloveJJ
|
seasonbaby 發表於 18-11-21 17:51
Anessa邊隻?我都(emoji)️用,不過夏天返工坐office 就有D乾。LRP50嗰隻?笠唔笠呀?係未有色架?:fortun ...

記錯,係Avene,唔係LRP。呢3枝都無色,我另外還有用Anessa bb cream,但唔係香港既,係粉紅色既。我混合肌,又無開冷氣,唔覺乾。唔笠。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
AhkiuCheng
|
會唔會試下做pico,幾次清左佢
seasonbaby
|
IloveJJ 發表於 18-11-21 18:31
記錯,係Avene,唔係LRP。呢3枝都無色,我另外還有用Anessa bb cream,但唔係香港既,係粉紅色既。我混合肌 ...

⬇️次試下Avene先,我有用過Anessa 你金色嗰款,不過係銀色。
IloveJJ
|
seasonbaby 發表於 18-11-21 20:00
⬇️次試下Avene先,我有用過Anessa 你金色嗰款,不過係銀色。

金色同銀色都得架,我兩隻都有用,係今年先用Avene 之嘛!
ying_mail
|
IloveJJ 發表於 18-11-21 20:44
金色同銀色都得架,我兩隻都有用,係今年先用Avene 之嘛!

請問金色/銀色都是去班?
IloveJJ
|
ying_mail 發表於 18-11-21 21:37
請問金色/銀色都是去班?

係防曬嚟呀!唔係去斑架
ying_mail
|
IloveJJ 發表於 18-11-21 22:11
係防曬嚟呀!唔係去斑架

ooic..thank you JM