(有圖)對眼袋令自己老左十幾年...

chongli
|
我都未夠四十,但眼袋又大又黑,好似下圖咁,化妝都遮唔哂,睇落更老,企D FD隔離好似老過佢地,但明明我仲後生過佢地,激死!

敷緊EYE MASK,但未WORK,點搞好?
cathszeto
|
我2X字頭果陣對眼袋已經好似你咁大同深色...搞到依家都未搞得掂...
真係想改善既真係要做果D去眼袋手術
kit2004
|
full 乜都冇用, 手術或抽脂先得.
opl2
|
chongli 發表於 18-11-21 10:23
我都未夠四十,但眼袋又大又黑,好似下圖咁,化妝都遮唔哂,睇落更老,企D FD隔離好似老過佢地,但明明我仲 ...

算啦,只有做手術先攪得掂
但都有風險囉,值唔值得呀
我都係大眼袋,天生,有諗過做手術,了解後我放棄
Tifanny
|
回覆 opl2 的帖子

我都有呢個問題.聽講無針埋線work,但唔夠膽去試
opl2
|
Tifanny 發表於 18-11-21 23:23
回覆 opl2 的帖子

我唔會諗住攪喇,眼黎嫁,真係唔會博囉

我只係一個普通人
chongli
|
cathszeto 發表於 18-11-21 17:01
我2X字頭果陣對眼袋已經好似你咁大同深色...搞到依家都未搞得掂...
真係想改善既真係要做果D去眼袋手術 ...
一提手術我就驚驚,唔想開刀麻醉!
chongli
|
kit2004 發表於 18-11-21 17:10
full 乜都冇用, 手術或抽脂先得.
有d驚

happybabe2017
|
chongli 發表於 18-11-22 10:57
一提手術我就驚驚,唔想開刀麻醉!
而家唔洗做手術架啦!你不如去啲大既美容院做眼袋槍啦!起碼唔洗開刀安全好多先啦
cindy8888
|
買眼部按摩儀去下水腫都可以有改善
Bossypig
|
happybabe2017 發表於 18-11-22 15:17
而家唔洗做手術架啦!你不如去啲大既美容院做眼袋槍啦!起碼唔洗開刀安全好多先啦
...
之前做過iperfect眼袋槍,我做過兩次黑眼圈都淺色左,做完對眼好舒服,眼紋都淡左少少
umininn2011
|
我都係天生脂肪眼袋~ 半年前去左做眼袋手術~ 做果時只係對眼麻醉~個人係清醒~45 分鐘後就無左對由細到大既眼袋~

hkLai1184
|
我都未夠四十,但眼袋又大又黑,好似下圖咁,化妝都遮唔哂,睇落更老,企D FD隔離好似老過佢地,但明明我仲 ...

我都係咁 生完bb 要湊bb眼袋愈黎愈大
hkLai1184
|
Tifanny 發表於 18-11-21 23:23
回覆 opl2 的帖子

我都有見到啲無針埋線有包埋眼依part 有諗住試
你有無做research?
hkLai1184
|
happybabe2017 發表於 18-11-22 15:17
...

其實眼袋槍只係美容院將之前hit唔起既機再改名再launch
我係行內人 倒不如去啲信譽好既做無針埋線
但一定一家要搵醫生主理 貴少少都係咁話
Hifu能量比較高 我就建議唔好做眼 怕危險
carsonbb
|
一定係做抽脂先會無左個眼袋
net2018
|
眼袋呢樣野要做手術割左d 脂方先有用. 我以前個眼袋同樓主好似, 我仲要係一邊大d 一邊細d, 化妝點遮都遮唔到.
果時把心一橫走左去做手術割左佢, (當年要2萬蚊, 搵私家醫生做), 手術後到而家都接近10年, keep 得幾好, 眼袋脂方未增長下垂令眼袋重現

手術要打瑪啡, 麻醉同食藥, 個人係藥力發作期間係處於記憶模糊既狀態, 所以一定要搵屋企人陪住同埋送返屋企休息

印像中下午做完手術(實際幾點我都唔知, 淨係記得訓左好耐, 中途有人扶我上的士, 其他記憶好似比人delete 左咁, 真係唔知果段時間發生左d 乜), 一訓就訓到第2朝, 無食野無飲水無去廁所, 大昏迷果隻

記得果時做完手術第1個星期, 對眼好黃, 出街要帶太陽眼鏡+口罩, 笑既時侯唔可以笑太跨張
大約2星期就恢復得7788, 上個淡妝睇落已經好好, 無咁憔悴

記得果時做完手術, 姑娘比果舊脂方我屋企人影相紀錄, 睇落有5毫子咁大
屋企人仲笑我個眼袋原來咁肥厚

而家諗返起, 真係無後悔做呢個手術, 因為化個淡妝就已經ok 唔駛左遮右遮搽咁多野去遮, 影相睇落都精神d

bz2911
|
回覆 hkLai1184 的帖子

咁打熊貓針呢?
回味
|
umininn2011 發表於 18-11-23 10:43
我都係天生脂肪眼袋~ 半年前去左做眼袋手術~ 做果時只係對眼麻醉~個人係清醒~45 分鐘後就無左對由細到大既 ...

請問你揾邊個做,可以介紹俾我嗎?我上午見咗鄭明孝醫生
鰻魚仔
|

樓主眼袋都明顯,只有割果舊脂肪先搞到,其實好小手術,唔洗咁驚,拖多十年,你就會後悔,點解唔十年前割,因為脂肪會愈來愈大,撐鬆眼肚皮膚,到時做手術仲要做外開,割埋眼皮,風險仲大

我有個朋友50幾,又巢又鬆先去割內開,割左眼肚好好 巢皮

趁後生做,皮膚彈性好,攞左脂肪都會貼服番