自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔敢食

寶石宮

2023年兔年勳章

mmk 發表於 18-11-21 15:44
有虫 邊間

東週上星期報導無開名

https://eastweek.my-magazine.me/main/82887

象牙宮

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

已經好耐冇食爭鮮,唔止擔心佢保存問題,根本啲料嘅質素都唔掂

男爵府

mercurycc 發表於 18-11-21 16:48
http://www.####.com/361250/24parent/10%E9%AD%9A%E7%94%9F%E6%A8%A3%E6%9C%AC%E8%97%8F%E5%AF%84%E7% ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

大宅

2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

禁止訪問

珍珠宮

回覆樓主:

貴價嘅日本料理果啲都未必百分百安全,何況呢啲平嘅,我從來都唔敢食。

男爵府

回覆樓主:

算吧啦,香港人
街市豬,三文魚………好多人聽完咪又係食

過兩日咪又係話,呼吸都會死嫁啦,唔通唔呼吸牙

水晶宮

番唔到熱,高危食品

伯爵府

好彩我唔食爭鮮

首頁

尾頁

跳至